Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

biri göbüş mü dedi 🤫 anacım zaten o hep var gitmiyo ki zalım ne yaparsam yapayım . mantı yesem de var yemesem de 🤣🤣 en iyisi yiyeyim de öyle çıksın🤣🤣🤣🤣
He ya gel senle de cok iyi dost olabiliriz 🤣🤣 en lanetide gobek en cirkin goruneni ama en zor kilodan kaybedilen hareketsz bolge ... ama napalm yapismis bize

He ya gel senle de cok iyi dost olabiliriz 🤣🤣 en lanetide gobek en cirkin goruneni ama en zor kilodan kaybedilen hareketsz bolge ... ama napalm yapismis bize
öyle deme her kula nasip olmaz bu göbek 🤣🤣🤣🤣🤣 hem bi kere kocam beni böyle seviyo:63:

öyle deme her kula nasip olmaz bu göbek 🤣🤣🤣🤣🤣 hem bi kere kocam beni böyle seviyo:63:
Amann kocana neymis once biz kendmizi sevecegiz canim . Ayrica sevmisler ki evlenmisler bizi . Allah im mutlulugmuzu daim etsin cumlemize herkes 36 beden olacak 36 bedensen guzelsin diye bisey yok . Ha tabikide abarti kilolalar da iyi degil en basta saglk icin iyi degil ama 40 42 bedenjm suan almasak bile yeter napalim

yok kız hakikaten kocam böyle seviyo 🤣🤣🤣 ben evlenirken de 42 bedendim 2 çocuk doğurdum hala aynıyım çok istikrarlıyım bu konu da 🤣🤣 nasıl oluyosa .kendimi bildim bileli o göbüş hep var🤣🤣🤣

20201214_200334.jpg

İyi akşamlaaaaaar🥰🥰🥰

X