- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Dün bugune kalsin diye fazla yaptim gider yerim hazir bekliyo dolapta cay kahve topugi oldu manti topiği Kukrim bozduk hepe yaaani nasıl olsa var o göbüş bari karnım doysun da vicdan azabı çekmeyem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün bugune kalsin diye fazla yaptim gider yerim hazir bekliyo dolapta cay kahve topugi oldu manti topiği Kukrim bozduk hepe yaaani nasıl olsa var o göbüş bari karnım doysun da vicdan azabı çekmeyem
bende geçen gün yaptıydım aynı gün bitti ne hikmetseDün bugune kalsin diye fazla yaptim gider yerim hazir bekliyo dolapta cay kahve topugi oldu manti topiği Kukrim bozduk hep
He ya gel senle de cok iyi dost olabiliriz en lanetide gobek en cirkin goruneni ama en zor kilodan kaybedilen hareketsz bolge ... ama napalm yapismis bizebiri göbüş mü dedi anacım zaten o hep var gitmiyo ki zalım ne yaparsam yapayım . mantı yesem de var yemesem de en iyisi yiyeyim de öyle çıksın
öyle deme her kula nasip olmaz bu göbek hem bi kere kocam beni böyle seviyoHe ya gel senle de cok iyi dost olabiliriz en lanetide gobek en cirkin goruneni ama en zor kilodan kaybedilen hareketsz bolge ... ama napalm yapismis bize
Amann kocana neymis once biz kendmizi sevecegiz canim . Ayrica sevmisler ki evlenmisler bizi . Allah im mutlulugmuzu daim etsin cumlemize herkes 36 beden olacak 36 bedensen guzelsin diye bisey yok . Ha tabikide abarti kilolalar da iyi degil en basta saglk icin iyi degil ama 40 42 bedenjm suan almasak bile yeter napalimöyle deme her kula nasip olmaz bu göbek hem bi kere kocam beni böyle seviyo
Kahvemi içtim ayol ben, bir zamanı tutturamadım şu iştefilmdelisi kahveye buyur canim musaitsen
Valla canim ne xaman isterse ozaman iciyorum ben canimKahvemi içtim ayol ben, bir zamanı tutturamadım şu işte
Gündüz kaçta akşam kaçta içiyoruz şimdi
Of of keyfe bak keyfe afiyet olsunn canım beni de etiketlemişsin şimdi gördüm benim yerime de yudumla kahveni
Ohooo coktan bitti ustune su ictim sagolasinOf of keyfe bak keyfe afiyet olsunn canım beni de etiketlemişsin şimdi gördüm benim yerime de yudumla kahveni
Nick güzel olmuş hayırlı olsunKukrim
C Calcifer
Jenna16
Nevreste
@-cantanem-
@Minik Meleklerim
Evva
S Sabr-Sukur-Dua
H M
benneyanginlargordum
elektra
Çayımı aldım geldim ben hani nerdesiniz
Wunderlost kendını de tanıtsana, herkes nıck degısmıs kim kimdir bıleyımEki Görüntüle 2740042
İyi akşamlaaaaaar
Avatarı değiştir geçici bir süretabi şimdi etiketlediklerim bu kim yhaa bizi etiketlemiş diyeceklerdir ama süülemem çok gizli aylardır bu anı bekliyorum
doğru diyorsun dur değiştireyimAvatarı değiştir geçici bir süre
Vay hayırlı olsun canım benim ne çay ne kahve içecek mecalim yok siz için ben eşlik edeyim sizeEki Görüntüle 2740042
İyi akşamlaaaaaar
Yeni nickin hayırlı olsun canımKukrim
C Calcifer
Jenna16
Nevreste
@-cantanem-
@Minik Meleklerim
Evva
S Sabr-Sukur-Dua
H M
benneyanginlargordum
elektra