- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
Bende ıcıyorum kukrımcım. Hatta bu hafta boyatsam mı diyorum sonra ramazan gelecek ya, guzel bır temizlik yapayım ramazanda dip kose diyorum. Sonra havalar bı daha asırı soguk ta olmaz balkon kapısı acar ıcerım diyorum ama sadece diyorum.İçte bizde sigara tukettigimiz için genelde mutfakta oturuyoruz
Bana da öyle geldi bugün nedense yadirgamaya başladımBende ya kendime yabancı geliyorum
Onu da hiç sevmem Allah affetsinHurma ile kendimi avuturum
Bende bugün balkon ile ilgili şeyler dedim dedim durdumBende ıcıyorum kukrımcım. Hatta bu hafta boyatsam mı diyorum sonra ramazan gelecek ya, guzel bır temizlik yapayım ramazanda dip kose diyorum. Sonra havalar bı daha asırı soguk ta olmaz balkon kapısı acar ıcerım diyorum ama sadece diyorum.
İnsallah hayata gecırırım dusuncemı
Ya hmcım hıc boyle yazdıgın gıbı dusunup hissedemiyorum hele son zamanlarda. Iyılık yapma mevzusu da degıl bu, yaptıgım seyler ıyılıkse sayet asla karsılık beklemeden yapıyorum orası ayrı.Aa neden ki , iyilik yapan enayi olmaz kendine zenginlik katar
Aa ben severim hurmaOnu da hiç sevmem Allah affetsin
Senin cevrendekiler de benimkiler benziyorYa hmcım hıc boyle yazdıgın gıbı dusunup hissedemiyorum hele son zamanlarda. Iyılık yapma mevzusu da degıl bu, yaptıgım seyler ıyılıkse sayet asla karsılık beklemeden yapıyorum orası ayrı.
Ama asırı vefasızlık gorunce ınsan uzuluyor. Ha bı de nankorluk.
Benım mutfagın bı duvarı boydan boya dolap. Bi duvarı cam ve balkon kapısı. Bi duvarı mutfak kapısı. Kaldı geriye tek duvar ve tavan. Aslında boyacak yer kucucuk.Bende bugün balkon ile ilgili şeyler dedim dedim durdumAllah'tan mutfak fayans benim
İnşallah geçiririz arkadaşım
Eskıden hıc takmıyor eglenmeme bakıyordum ama ya yas geciyor ya da sıkıldım. Sımdı takıyorum artık kukrımcımSenin cevrendekiler de benimkiler benziyor
Beklentiyi azaltmak , kendinden az ödün vermek lazım öyleyseYa hmcım hıc boyle yazdıgın gıbı dusunup hissedemiyorum hele son zamanlarda. Iyılık yapma mevzusu da degıl bu, yaptıgım seyler ıyılıkse sayet asla karsılık beklemeden yapıyorum orası ayrı.
Ama asırı vefasızlık gorunce ınsan uzuluyor. Ha bı de nankorluk.
Direkt yeşil fıstık tercihimFıstık dolgulusunu da mı
Aa iyi çok iş yok yinedeBenım mutfagın bı duvarı boydan boya dolap. Bu duvarı cam ve balkon kapısı. Bı duvarı kapısı. Kaldı geriye tek duvar ve tavan. Aslında boyacak yer kucucuk.Ama iste, baslayınca arkadası gelmek zorunda ya. Mevzu bu
Balkona neler dusundun?
Bide bana baklavacı diyorsunuz siz benden daha baklavaseversinizAntep forever
Keske karın bölgesinde baklavamiz olsaydı,midede değilBide bana baklavacı diyorsunuz siz benden daha baklavaseversiniz
Yaparsın sen hamarat kadınsın.Aa iyi çok iş yok yinedeKapalı balkon benimde bir dolap var onu ve içindekileri komple atmayı biraz boşaltmayı ufak bir masa koymayı cicekleri düzenlemeyi .
İnşallah yaparım
Baklava mı, aklı-zoru Antep fıstığıBide bana baklavacı diyorsunuz siz benden daha baklavaseversiniz
Teşekkür ederim canımYaparsın sen hamarat kadınsın.
Gecen sene masamı cıkardım mınderler aldım balkona. Hem otururken karsılardan gozukmeyı engelledım hem de asırı rahattı yumusacık, yattım bile ustlerınde