- 24 Eylül 2018
- 97.134
- 292.384
Baklava mı, aklı-zoru Antep fıstığı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baklava mı, aklı-zoru Antep fıstığı
Fıstık sever benim askomBaklava mı, aklı-zoru Antep fıstığı
Taç'ın fabrikasına gıttım.Teşekkür ederim canım aslında bak iyi fikir verdin bana şimdi Minder diyerek daha mantıklı
Allah kabul etsin jes imCanlarımmmm alıntımayamadım hepinizi ibadet söylenmez ama dualar namazlar okumalarla geçiyor şuan Bir ara verdim tekrar oturacağım, hepinizi öpüyorum benim yerime de için ben de hepinize dua ederim
Güle güle keyifle kullan canım benim bende bakayım bir düzenleme yapayım daTaç'ın fabrikasına gıttım.
Hem cok uyguna aldım fabrikadan, hem de ıstedıgım gıbı buldum aklında bulunsun.
Allah kabul etsin canım bende daha başlamadım birazdan çıkarımCanlarımmmm alıntımayamadım hepinizi ibadet söylenmez ama dualar namazlar okumalarla geçiyor şuan Bir ara verdim tekrar oturacağım, hepinizi öpüyorum benim yerime de için ben de hepinize dua ederim
Ayyynen askomFıstık sever benim askom
Allah kabul etsin canım❤Canlarımmmm alıntımayamadım hepinizi ibadet söylenmez ama dualar namazlar okumalarla geçiyor şuan Bir ara verdim tekrar oturacağım, hepinizi öpüyorum benim yerime de için ben de hepinize dua ederim
Allah kabul etsin, hayırlı kandillerCanlarımmmm alıntımayamadım hepinizi ibadet söylenmez ama dualar namazlar okumalarla geçiyor şuan Bir ara verdim tekrar oturacağım, hepinizi öpüyorum benim yerime de için ben de hepinize dua ederim
Sizede hayırlı kandiller bu arada iyiki geldiniz iyi akşamlar yine buluşuruz inşallah kahvelerimiz ileAllah kabul etsin, hayırlı kandiller
Çok teşekkür ederim, rabbim hepimizin dualarını kabul etsin Tekrar görüşmek üzereSizede hayırlı kandiller bu arada iyiki geldiniz iyi akşamlar yine buluşuruz inşallah kahvelerimiz ile
Amin canım kukrimcim, bugune kadar baskasına sen sanarak hal hatır sordum hep bılıyosun bundan sonra sık sık ziyaret edeceğim senıbenneyanginlargordum canım çok iyi oldu buluşma yine yapalim inşallah,fazla açmayalım arayı
Çok öpüyorum seni güzel kalbine göre olsun herşey inşallah ,Çok çok mutluluk, sağlığının daimi, ömrünü kalanının geçirdiğinden çok daha iyi olmasını diliyorum
ben de adaçayımı aldım geldim hemennnKahvemi alıp geliyorum
Hosgeldin bebısım Hemsirecik te cay alıp geliyorum dıyıp gıttı gelmedı, cay tehlikeli giden gelmiyorben de adaçayımı aldım geldim hemennn
Stevya sigara ıcıyor musun senAllah kabul etsin, hayırlı kandiller