Lisede başlayıp 3 yıl içtikten sonra bıraktım canımStevya sigara ıcıyor musun sen
Ohh şifa olsunnben de adaçayımı aldım geldim hemennn
Boyle dıyınce hatırladım, bu muhabbeti senınle daha once yapmistikLisede başlayıp 3 yıl içtikten sonra bıraktım canım
Seninle kahve içseydik bir iki tane içerdim ama, nadiren güzel ortam olunca içiyorumBoyle dıyınce hatırladım, bu muhabbeti senınle daha once yapmistik
Bır ıkı demeyelim sımdı sjsjsjsjsjs ardı arkası gelir gece boyunca gıybet varken, durust olSeninle kahve içseydik bir iki tane içerdim ama nadiren güzel ortam olunca içiyorum
Oo gıybet varsa kimse beni durdurmaz kdjdjdjsjsBır ıkı demeyelim sımdı sjsjsjsjsjs ardı arkası gelir gece boyunca gıybet varken, durust ol
hoşbuldummmHosgeldin bebısımHemsirecik te cay alıp geliyorum dıyıp gıttı gelmedı, cay tehlikeli giden gelmiyor
canımsınOhh şifa olsunn
Kahvemı alıp geliyorum diyenler ondkda geri dondu, cay diyenler yokhoşbuldummmçay aşığı birisi olarak söyleyebilirim ki,çay gerçekten bir batak... Allah bilir çayını yudumlarken ne düşüncelere dalmıştır Hemşirem ..
canımsın
Kahvemı alıp geliyorum diyenler ondkda geri dondu, cay diyenler yok
Güzelciğimm
Yaa ben de özledim denk gelemiyoruz nasılsın
İyiyim canımınıcı kandilin mubarek olsun, evet denk gelemiyoruz ama olsun gonuller bir olsun saglıklı olalım yeter ki.Güzelciğimm❤
Yaa ben de özledim denk gelemiyoruz nasılsın
Teşekkür ederim canım benimm senin de kandilin mübarek olsun, öyle gerçekten gönüller bir olsun daİyiyim canımınıcı kandilin mubarek olsun, evet denk gelemiyoruz ama olsun gonuller bir olsun saglıklı olalım yeter ki.
İyiyim sukur, sen nasılsın
Oh ne guzelTeşekkür ederim canım benimm senin de kandilin mübarek olsun, öyle gerçekten gönüller bir olsun da❤
Ben de iyiyim şükür, ailem burada onlarla takılıyoruz okul, ev idare ediyoruz valla
Sen de çok iyi bak canımm benimm Allah a emanetsinOh ne guzeltadının cikar kendine cok ıyı bak
Jeyooom
Fistigimm şükür iyiyim sen nasılsın kandilin mübarek olsun
Sunum sahane