Arkadaşım 73636.kez ayrıldığı sevgilisiyle tekrar barışmıştır
Hahahahahaha stevya tam da bu biliyor musun? Sjsjsjsjsjssjjs evlerden ırak bi tipArkadaşım 73636.kez ayrıldığı sevgilisiyle tekrar barışmıştır
Valla şimdiye kadar açmadığın için ayrıca tebriklerSevdiceğim, yavrucağııım, niçin niçin beni üzersin
Sağol kukrimmmEllerine sağlık canımbende irmik helvası kavurdum arkadaşım benim helvami çok sever canı istemiş ama ben yemedim dişim ağrıyor diye
Ben artık dinliyormuş gibi yapıyorumHahahahahaha stevya tam da bu biliyor musun? Sjsjsjsjsjssjjs evlerden ırak bi tipama ilk okul arkadasım oldugu ıcın mecbur dinliyorum senelerin hatrına
Etrafta çoklar aşko,bulursak alalimBundan bana lazım canım
Ay çok teşekkür ederim canım söylemen yeterCok cahilsin keske ölsen yazanda bana lazım, bundan var konum at hemen yollarımcok cahilsin keske ölsen ben alana kadar bıtmıs ama, ugruyorum dukkana gelecek dedı cocuk. Elbet yakalıycam
Ya uzucu kısmı, barısıyor ya bu aramaları kesiliyor. Ben anlıyorum barıstıgını tabıı.arıyorum naber napıyosun falan caktırmıyorum hooop bir bakiyorum barısmıs ajsjsjsjssjsjBen artık dinliyormuş gibi yapıyorum
Çok ihtiyaç gerçekten aşko denk gelmedim yaEtrafta çoklar aşko,bulursak alalim
Ben bunlarla onların gozune bakarak kahve ıcıyorum, bu daha tatmin edıcısjsjsjsjsAy çok teşekkür ederim canım söylemen yeterYaaa çok iyiymiş bununla kahve ikram etmek istediklerim var gerçekten
Açtım, kaynanama kırdım biraz, kandilleşmeye çıktığımda ikram ettim. Ama yemedim, zor günler için saklayacağımValla şimdiye kadar açmadığın için ayrıca tebrikler
Ya bilmem miAçtım, kaynanama kırdım biraz, kandilleşmeye çıktığımda ikram ettim. Ama yemedim, zor günler için saklayacağım
Stokçuluk benden sorulur
Alnımızda Güzin Abla yazıyor zaarYa uzucu kısmı, barısıyor ya bu aramaları kesiliyor. Ben anlıyorum barıstıgını tabıı.arıyorum naber napıyosun falan caktırmıyorum hooop bir bakiyorum barısmıs ajsjsjsjssjsj
Bı de barisinca sesi kesilmez mi
Ben bunlarla onların gozune bakarak kahve ıcıyorum, bu daha tatmin edıcısjsjsjsjs