- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.104
Ben iyiyim çok şükür,sen nasılsın?
İyi yavrum sen nasılsın
İyi olun , neşeniz daim olsun bende iyimm.İyiyim canım sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iyiyim çok şükür,sen nasılsın?
İyi yavrum sen nasılsın
İyi olun , neşeniz daim olsun bende iyimm.İyiyim canım sen nasılsın
İyiyim canım sen nasılsınHerkesle nasillar , Stevya Jenna16 benneyanginlargordum @JES @Calcifer Kukrim
@-cantanem- @Nevreste
@Blue_Perii @alsem @Evva @Amanita
Benimkinde enayi yaziyor stevya, kendımı son zamanlarda enayi gibi goruyorum.Alnımızda Güzin Abla yazıyor zaar
İyimm çok şükür kukrim diyesim geliyor kukrim nerde özledim kukrimi sanırımİyiyim canım sen nasılsın
Benim mutfak kırmızı odadır duvarların Dili olsaAlnımızda Güzin Abla yazıyor zaar
Bı tanesi aldı, bu tam benlik gelırken bana da getirsene dedı sjsjsjsjsjssjsjsjmesaji alan oldu mu bari hiç
Benım mutfakta gaz odası onune gelen sıgara ıcıyorBenim mutfak kırmızı odadır duvarların Dili olsa
Tabi ki, sonra kırıntısına muhtaç olurumYa bilmem mi Sakla samanı,gelir zamanı
Bencede çok demli haklısın telafi edelim ucu bir arada ile ne dersin
Geçen anlattıklarını hatırlıyorum çok iyi bir dostsun ama söz konusu kişi seni hiç haketmiyor maalesefBenimkinde enayi yaziyor stevya, kendımı son zamanlarda enayi gibi goruyorum.
İçte bizde sigara tukettigimiz için genelde mutfakta oturuyoruzBenım mutfakta gaz odası onune gelen sıgara ıcıyor
Aa neden ki , iyilik yapan enayi olmaz kendine zenginlik katarBenimkinde enayi yaziyor stevya, kendımı son zamanlarda enayi gibi goruyorum.
Yok, granül kahve sevmiyorum ben, selülitlerimi azdırıyorBencede çok demli haklısın telafi edelim ucu bir arada ile ne dersin
Döneceğim ya günümü bekliyorumİyimm çok şükür kukrim diyesim geliyor kukrim nerde özledim kukrimi sanırım
CanımsınGeçen anlattıklarını hatırlıyorum çok iyi bir dostsun ama söz konusu kişi seni hiç haketmiyor maalesef
Amin canımİyi olun , neşeniz daim olsun bende iyimm.
Yaa dönnnn ben kukrimi özledimDöneceğim ya günümü bekliyorum
Kriz gelse naparsinTabi ki, sonra kırıntısına muhtaç olurum
Bende ya kendime yabancı geliyorumYaa dönnnn ben kukrimi özledim