- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
arkadaşlar selam hemen konuya giriyorum resmen kahve bağımlısıyım boş günlerimde bile sabah kahve içmeden motivasyonlu enerjik hissedemiyorum bazı günler ağır kahvelerden günde 3-4 taneye kadar çıktığım oluyor. içmediğim günler baş ağrısı ve halsizlik hissediyorum motivasyonum düşüyor bu hiç hoşuma gitmedi ve bu yüzden bırakmak istiyorum tamamen. ama enerjsizilik ve motivasyonsuzluk kısmını çözemiyorum. beslenmesine suyuna uykusuna dikkat eden aktif olmaya çalışan biriyim depresyonda da olduğumu sanmıyorum o yüzden bu kahvesiz enerjisiz olma kısmını inanın çözemiyorum. sanki 180° iki farklı insanmışım gibi oluyor.
benim gibi olup tamamen hayatından kahveyi çıkarabilenler var mı varsa önerilerini/tavsiyelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. şu anda ilk plandaki amacım nadiren kahve içen kahveye bağımlı olmayan biri olabilmek sonra da mümkünse tamamen hayatımdan çıkarmak.
benim gibi olup tamamen hayatından kahveyi çıkarabilenler var mı varsa önerilerini/tavsiyelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. şu anda ilk plandaki amacım nadiren kahve içen kahveye bağımlı olmayan biri olabilmek sonra da mümkünse tamamen hayatımdan çıkarmak.