- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.928
- 598
- 29
10 olsa bari çatladımBüyük sürprizle geleceğim dedi,sırf meraktan iliştim buralara,bekliyorum10 la 12 arası gelecekmis
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 olsa bari çatladımBüyük sürprizle geleceğim dedi,sırf meraktan iliştim buralara,bekliyorum10 la 12 arası gelecekmis
![]()
yani kurbanlara büyük saygısızlık olacak benceBüyük sürprizle geleceğim dedi,sırf meraktan iliştim buralara,bekliyorum10 la 12 arası gelecekmis
![]()
Aynı yaBide trip atıyor küsüyor hepimize,camamam süpermiş ya,al bunları ısır gitsin![]()
dur kız ben ayılana kadar anca 1 saat geçer.yoksa kafam çalışmaz tarif kapamam10 olsa bari çatladım![]()
Bosuna kesildik diyecekleryani kurbanlara büyük saygısızlık olacak bence![]()
Dua et 12ye 1 kala acmasin10 olsa bari çatladım![]()
Ben boşuna konuşmayı öğrettim desene enson möööö gibi bişey diyordu sonda süprizli sunum yaparız demiştik nasip değilmişyani kurbanlara büyük saygısızlık olacak bence![]()
Ben boşuna konuşmayı öğrettim desene enson möööö gibi bişey diyordu sonda süprizli sunum yaparız demiştik nasip değilmiş![]()
ajahahhahajahha senin bi de süprizin vardı öyle dimiBen boşuna konuşmayı öğrettim desene enson möööö gibi bişey diyordu sonda süprizli sunum yaparız demiştik nasip değilmiş![]()
Olmasın ☹ artık nasıl etkisinde kaldıysam kurulu saat gibi uyandım kalkar kalkmaz telefonu aldım eşim de işe gitmek için hazırlanıyordu ben telefonu elime alıncaDua et 12ye 1 kala acmasin![]()
benimki alıştı artık.oyalanma tarif kalmayacak diyoOlmasın ☹ artık nasıl etkisinde kaldıysam kurulu saat gibi uyandım kalkar kalkmaz telefonu aldım eşim de işe gitmek için hazırlanıyordu ben telefonu elime alıncaböyle baktı ben sessizce telefonu yere bıraktım
![]()
Sen olayı anlatsam da anlayamazsın tamam mı deseydinOlmasın ☹ artık nasıl etkisinde kaldıysam kurulu saat gibi uyandım kalkar kalkmaz telefonu aldım eşim de işe gitmek için hazırlanıyordu ben telefonu elime alıncaböyle baktı ben sessizce telefonu yere bıraktım
![]()
Benim iki tahminim var ama bakalim onlar cikacakmiallahım ne kadar da kategori tahmin etme özürlüsüyüm![]()
Kelleyi ayırmıştım işte arkadan playback yapıcaktımajahahhahajahha senin bi de süprizin vardı öyle dimi![]()
konuşan ineği kestiniz boşuna![]()
unut gitsin ablacim![]()
Surpriz kimlere olduajahahhahajahha senin bi de süprizin vardı öyle dimi![]()
konuşan ineği kestiniz boşuna![]()
Yer kaplamasın diye bilgileri silmek lazım aradaUnuttum zaten malum yaşlılı olunca hafıza gidiyor:))![]()
Pühhh patlatacaktım bir espiri anlatmaya gerek yok görüyorsun diye daha fazla korkmasın dedimSen olayı anlatsam da anlayamazsın tamam mı deseydin![]()