- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.229
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artik bakalim gercekten tahmin etmedigmiz bir konu cikarsa aceleyle sacma sapan bir tarif alabilirim :)Kapışmacalı geçicek kapanın elinde kalır artık
Yer açalım ki yenileri gelsinYeni bilgilerin olması şart artık
Aynen
Yer açalım ki yenileri gelsin
31/A her yerden geçiyor maşallah Ama onun önünden geçmiyor bildiğim kadarıyla,Terminalden 96 geçiyor,o önünde indiriyor olması lazım:)31/A geçiyor mu oradan
Adınızı biliyoruz hala,daha ne ?Benim açık zati
Bende öyleArtik bakalim gercekten tahmin etmedigmiz bir konu cikarsa aceleyle sacma sapan bir tarif alabilirim :)
Adınızı biliyoruz hala,daha ne ?
Biliriz biz biliriiizHerşeyi bilmemiz lazım
kadın belki de sık yaptığınız birşey dediHergün yaptığımız şey ne olaki acaba beynimde mola vermiş hiç yardımcı olmuyor
Oyunda da hep öyle oluyor yakadın belki de sık yaptığınız birşey dedi
kulaktan kulağa hergüne döndü
Biliriz biz biliriiiz
Hııım bilemedim şimdi iki ihtimalde meçhul çünkü bilmiyoruzzzzzzzkadın belki de sık yaptığınız birşey dedi
kulaktan kulağa hergüne döndü
Neyi unutmayız? şaka şakaUnutöayız hatta
Jennam teşekkür ederim.31/A her yerden geçiyor maşallah Ama onun önünden geçmiyor bildiğim kadarıyla,Terminalden 96 geçiyor,o önünde indiriyor olması lazım:)
Bu kadar sürpriz kalbe zararNevreste abla bize saat konusunda da bir süpriz yapsan
Şimdi öyle dedim diyede akşam yapmasınBu kadar sürpriz kalbe zarar
Rica ederim canım Aynı yerde Çarşamba günleri Çarşamba Pazarı kuruluyor hatta :)Sebze -meyve pazarı:) Salı günü olan kiyafet pazariJennam teşekkür ederim.
31/A hayalimi gercekleştiremedim henüz.
Salı pazarıni da listeme ekledim.
Çarşamba Pazarı' nda salı günü oluyormuş inşallah karistirmam
OlabiliiirŞimdi öyle dedim diyede akşam yapmasın