- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.229
- 29
Sağol canım inşallah nasipbi gün sende alirsin proluğu 3 kişiden biri sanş sana düşsün inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım inşallah nasipbi gün sende alirsin proluğu 3 kişiden biri sanş sana düşsün inşallah
Bizim de var 2 yaş grubu,yarim yarim konuşuyor,bayılıyorum Bir de kız,çok cilveliKesinlikle hiç durmuyor,bide çeneside düşük susmuyor hiç,anena diyor bana
teşekkür ederim ablacim:)Pro olmuşsun hayırlı olsun
Bizim de var 2 yaş grubu,yarim yarim konuşuyor,bayılıyorum Bir de kız,çok cilveli
ay ciddiiiiiii bu kızCanım bölümü takipte kal sabah öğlene doğru konu açılacak aklına ilk gelen tarifi özelden bana yazacaksın
Uygunsa ve kimse almadıysa sen alırsın yoksa bşka tarif buluruz:)
Kaç saattir liste yapıyorum tarif çok rahat ol:)
teşekkür ederim ablacim:)
evet... devami verdiler eski hesabim proluydu ablacim.Yemek yarışmasından demi prıluk:))
Ay çok tatlıdır ya maşallah Canavara camamam diyor bizim bir tanesiAlakasız konuşuyor bide,limonataya aligagaga diyor,adın ne diyoruz he diyor kızlar çok cilveli cidden .
evet... devami verdiler eski hesabim proluydu ablacim.
Evet ciddiay ciddiiiiiii bu kız
evet ablacim:)Eski hesabını bilmiyorum tabi,bu yeni hesap herhalde demi.
Manti zor gelirse kıymalı yumurtadondurucudan geçen seneden kalan tek kıyma kaldi ne yapsam
ilk kez kategori tahminim vardı tarif bulmuştum oysa kiEvet ciddi
Evet dün gece taşındıahahahah sizin sofralar yumurta yemeklerine taşınmış
Ay çok tatlıdır ya maşallah Canavara camamam diyor bizim bir tanesi
Büyük sürprizle geleceğim dedi,sırf meraktan iliştim buralara,bekliyorum 10 la 12 arası gelecekmisilk kez kategori tahminim vardı tarif bulmuştum oysa ki
evet ablacim:)
unut gitsin ablacimBöyle oluncada eski nickleri hatırlamak zor oluyor:))