- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.229
- 29
10 olsa bari çatladımBüyük sürprizle geleceğim dedi,sırf meraktan iliştim buralara,bekliyorum 10 la 12 arası gelecekmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 olsa bari çatladımBüyük sürprizle geleceğim dedi,sırf meraktan iliştim buralara,bekliyorum 10 la 12 arası gelecekmis
yani kurbanlara büyük saygısızlık olacak benceBüyük sürprizle geleceğim dedi,sırf meraktan iliştim buralara,bekliyorum 10 la 12 arası gelecekmis
Aynı ya Bir de kendinden emin ,R harfi de yok,onlardan gitmeyeyim diye dışarda "kuytlay vay,hem camamam seni yer,gitme " diyorBide trip atıyor küsüyor hepimize,camamam süpermiş ya,al bunları ısır gitsin
dur kız ben ayılana kadar anca 1 saat geçer.yoksa kafam çalışmaz tarif kapamam10 olsa bari çatladım
Bosuna kesildik diyecekleryani kurbanlara büyük saygısızlık olacak bence
Dua et 12ye 1 kala acmasin10 olsa bari çatladım
Ben boşuna konuşmayı öğrettim desene enson möööö gibi bişey diyordu sonda süprizli sunum yaparız demiştik nasip değilmişyani kurbanlara büyük saygısızlık olacak bence
Ben boşuna konuşmayı öğrettim desene enson möööö gibi bişey diyordu sonda süprizli sunum yaparız demiştik nasip değilmiş
ajahahhahajahha senin bi de süprizin vardı öyle dimiBen boşuna konuşmayı öğrettim desene enson möööö gibi bişey diyordu sonda süprizli sunum yaparız demiştik nasip değilmiş
Olmasın ☹ artık nasıl etkisinde kaldıysam kurulu saat gibi uyandım kalkar kalkmaz telefonu aldım eşim de işe gitmek için hazırlanıyordu ben telefonu elime alınca böyle baktı ben sessizce telefonu yere bıraktımDua et 12ye 1 kala acmasin
benimki alıştı artık.oyalanma tarif kalmayacak diyoOlmasın ☹ artık nasıl etkisinde kaldıysam kurulu saat gibi uyandım kalkar kalkmaz telefonu aldım eşim de işe gitmek için hazırlanıyordu ben telefonu elime alınca böyle baktı ben sessizce telefonu yere bıraktım
Sen olayı anlatsam da anlayamazsın tamam mı deseydinOlmasın ☹ artık nasıl etkisinde kaldıysam kurulu saat gibi uyandım kalkar kalkmaz telefonu aldım eşim de işe gitmek için hazırlanıyordu ben telefonu elime alınca böyle baktı ben sessizce telefonu yere bıraktım
Benim iki tahminim var ama bakalim onlar cikacakmiallahım ne kadar da kategori tahmin etme özürlüsüyüm
benimki alıştı artık.oyalanma tarif kalmayacak diyo
Kelleyi ayırmıştım işte arkadan playback yapıcaktımajahahhahajahha senin bi de süprizin vardı öyle dimi
konuşan ineği kestiniz boşuna
unut gitsin ablacim
Surpriz kimlere olduajahahhahajahha senin bi de süprizin vardı öyle dimi
konuşan ineği kestiniz boşuna
Yer kaplamasın diye bilgileri silmek lazım aradaUnuttum zaten malum yaşlılı olunca hafıza gidiyor:))
Pühhh patlatacaktım bir espiri anlatmaya gerek yok görüyorsun diye daha fazla korkmasın dedimSen olayı anlatsam da anlayamazsın tamam mı deseydin