ohhh sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaBir insanın işi bu kadar mı zor olur.
Eşim sabah sözleşme için gitti ufak bir anlaşmazlık olmuş adam yine vazgeçtim demiş
Eşim çok sinirliydi.Neyse anlaşma sağlanmış tapuyu aldık
Ben çok yoğunum ara ara size döneceğim
iyi yolculuklar ablaSelamlar hanımlar yoldayım gidiyorum
Dondurmamı yedim kola ve sandviç yedim ikramlar çok iyi
Sağol canımsınohhh sonundaaaaaaaaaaaaaaaaa
gözünüz aydın
iyi günlerde oturun abla
Güzelciğim sonunda oldu nihayetBir insanın işi bu kadar mı zor olur.
Eşim sabah sözleşme için gitti ufak bir anlaşmazlık olmuş adam yine vazgeçtim demiş
Eşim çok sinirliydi.Neyse anlaşma sağlanmış tapuyu aldık
Ben çok yoğunum ara ara size döneceğim
Hem güldüm,hem üzüldümSağol canımsın
Eşim o kadar sinirlenmiş adamı vuracaktım diyor
Sağol canım benimGüzelciğim sonunda oldu nihayetAllah huzurla oturmayı nasip etsin,sağlıkla yasayin Zor oldu ama oldu
Aynen bitti kurtuldukHem güldüm,hem üzüldümNeyse ki bitti aman
Bu sefer sonu iyi bitti bariAynen bitti kurtuldukAdam ev alacak diye az kalsın katil oluyordu
10 yıl önce yine aynı şeyi yaşamıştıkEşim vazgeçip gelmişti
Sonu güzel oldu çok şükür canım, sen de sağolSağol canım benim
Benim hep böyle
Hadi hayırlı olsun bakalım güle güle oturunnnAynen bitti kurtuldukAdam ev alacak diye az kalsın katil oluyordu
10 yıl önce yine aynı şeyi yaşamıştıkEşim vazgeçip gelmişti
Siz de mi katıldınız buna o zaman benim şansım düştü desenizeNasil yemek topigi bu ya tarif yok yemek yok bu ay toplam katilim 10 kisi olacak heralde. Bu ay sansim cok yüksek
Öyle canım sağolasınSonu güzel oldu çok şükür canım, sen de sağol
Aynen öyle olacak gibi:)Nasil yemek topigi bu ya tarif yok yemek yok bu ay toplam katilim 10 kisi olacak heralde. Bu ay sansim cok yüksek
İkincide oldu canım sizin de olur inşaallahHadi hayırlı olsun bakalım güle güle oturunnnbizim de başımıza benzer bir şey gelmişti çok sinirlendirmişlerdi alamamıştık evi hala içimizde uktedir
Söyledim ama çalışıyor diye dusunmedi :))Kardeşiniz mi hazırladı kahvaltıyı , gayet güzel olmuş, keşke bu masayla yarışmaya katılsaydı
Ben hep katiliyorum ama hic kazanamiyorum ki benden cekinmene gerek yok ben en iyi İhtimalle ikinci ucuncu falan oluyorumSiz de mi katıldınız buna o zaman benim şansım düştü desenize
Ytisirsin sen ya yeni evde yeni sofra kurarsin :) ne aldin acepAynen öyle olacak gibi:)
Evimi yerleştirirsem bende yapacağımİstediğim tarifi hemde
Ben bir şey almadım bana bıraktılarYtisirsin sen ya yeni evde yeni sofra kurarsin :) ne aldin acepbende sonradan aldigim tarifi cok sevip yaparim ama kahvalti icin populer bir tarifmi bilmiyorum :)
Bu kategoride tecrubesiz oldugu icin herkesBen bir şey almadım bana bıraktılar