- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo gayet güçlü bir rakipsiniz benim için çünkü ben son 3 te oluyorum sizin gibi ilk 3 te değilBen hep katiliyorum ama hic kazanamiyorum ki benden cekinmene gerek yok ben en iyi İhtimalle ikinci ucuncu falan oluyorum
Yok yok yerleşmezmiş ev hemen öyle ya çok şaapma katılma artık buna geçti artık bu tühAynen öyle olacak gibi:)
Evimi yerleştirirsem bende yapacağımİstediğim tarifi hemde
Çok özenmeyin anneniz için düşünmeniz bile yeter yaaBen pazar günü yapacağım, pazartesi annemin doğum günü ona sürpriz olsun istiyorum ❤
Öyle olacak zatenÇok özenmeyin anneniz için düşünmeniz bile yeter yaa
Yok elden ele gezip bana döndüBu kategoride tecrubesiz oldugu icin herkes
Ama geçen ay katılmadık özledikYok yok yerleşmezmiş ev hemen öyle ya çok şaapma katılma artık buna geçti artık bu tüh
Hm ne acaba sigara boregimiYok elden ele gezip bana döndü
Sagol canim bende yeni yeni iyi oy aliyorum bende hep sonuncuydum bir sene oldu katilali ramazanda sansim donmeye basladi oylarim yukseldiYoo gayet güçlü bir rakipsiniz benim için çünkü ben son 3 te oluyorum sizin gibi ilk 3 te değil
Yok onun başka sahibi varHm ne acaba sigara boregimi
Yaa litfen ama özenip de burada benim dereceye girme hayallerimi yıkmayınÖyle olacak zaten
Yaw he he
Tamam işte diğer ay katılın hasret arttıkça vuslat güzel olurmuş şimdi gelip ortalığın tozunu attırmanıza ne lüzum var yaniAma geçen ay katılmadık özledik
Hayaller benim yok mu, 40 lardayim benYaa litfen ama özenip de burada benim dereceye girme hayallerimi yıkmayın
Yani daha 1 yılım mı var benim olduu o zamaaann hepinize başarılarSagol canim bende yeni yeni iyi oy aliyorum bende hep sonuncuydum bir sene oldu katilali ramazanda sansim donmeye basladi oylarim yukseldi
Peki madem anneniz için özel bir gün olacak özenin tamam çok güzel yapın hatta annelere canımız fedaHayaller benim yok mu, 40 lardayim ben
4 yılın varYani daha 1 yılım mı var benim olduu o zamaaann hepinize başarılar
Ya olsun eglenceli genede katilmak ben hic pes tmedim kac kere sonuncuydum en iyi ortalardaydim yeni yeni oy aliyorum yani insallah bir gun birincide olurumYani daha 1 yılım mı var benim olduu o zamaaann hepinize başarılar
4 çokmuş yaa4 yılın var
İnşallahYa olsun eglenceli genede katilmak ben hic pes tmedim kac kere sonuncuydum en iyi ortalardaydim yeni yeni oy aliyorum yani insallah bir gun birincide olurum