- 24 Eylül 2018
- 97.373
- 292.809
Yok yok,yeni değil. Gözden kaçmış herhalde.Bilmem her gün haberde açarız ama :/ bende yeni sandım eskiden haberim yok :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok,yeni değil. Gözden kaçmış herhalde.Bilmem her gün haberde açarız ama :/ bende yeni sandım eskiden haberim yok :/
Hayırlı yollar ablam hayırlı olsun
Sogansiz olursa biz ona kızartma muamelesi yaparız tabi içine yumurta kırmayı da layık bulmuyoruzAa menemen sogansiz olur yaa hayatta sogan koymam bugun soframi geliyormus oyle anladim sanki :) bu ay tarifler sona kalmasin
O sizin gorusunuz ne bu yemekmi once sogan kavuruyosunuzSogansiz olursa biz ona kızartma muamelesi yaparız tabi içine yumurta kırmayı da layık bulmuyoruz
Tabi ki kahvaltilarin vazgecilmez yemeği menemen.. yapacak olan burdan okusun bunları menemen sogansiz olmaz Vedat milor bile benle aynı görüşteO sizin gorusunuz ne bu yemekmi once sogan kavuruyosunuz
Hic katilmiyorum bu konuda herkes ayni goruste degil zaten ama sogan bana cok abes geliyo yemek diyemeyiz simdi menemeneTabi ki kahvaltilarin vazgecilmez yemeği menemen.. yapacak olan burdan okusun bunları menemen sogansiz olmaz Vedat milor bile benle aynı görüşte
Hic katilmiyorum bu konuda herkes ayni goruste degil zaten ama sogan bana cok abes geliyo yemek diyemeyiz simdi menemene
Oyle vallah ben azcik kestireyim belki cocugum uyanmadan azcik uyurum siz tartisadurunNevreste bu dahli ne diyor çıldırmış olmalı
Kesinlikle soğansız olurHic katilmiyorum bu konuda herkes ayni goruste degil zaten ama sogan bana cok abes geliyo yemek diyemeyiz simdi menemene
Kahvaltıya menemen yapacak olan arkadaş kesinlikle soğan koymalisin bakma sen arkadaşlaraKesinlikle soğansız olur
Sen yat dinlen azıcık sonra menemen yap kendine soğanlı bak kendine geleceksin :)Oyle vallah ben azcik kestireyim belki cocugum uyanmadan azcik uyurum siz tartisadurun
Hayır,soğansız olmalı. Yemek harcı değil ki soğan konsunKahvaltıya menemen yapacak olan arkadaş kesinlikle soğan koymalisin bakma sen arkadaşlara
Vurma abla vurmaHayır,soğansız olmalı. Yemek harcı değil ki soğan konsun
Site kasıyor, sinirim oynadıVurma abla vurma
Bende benim netten sanıyorum :/Site kasıyor, sinirim oynadı