- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.239
Ne iyisi kız ben geçen yaz 74 düm en fazla 75 oluyordumİyi yine maşaAllah iyisin 🖐
Anennin evinde telefon cekmiyormuBen annemdeyim napim? Tarifler gelmeye başlasın sen o zmn gör
Cok sıkıcı bildirim bile gelmiyor napimAman tanrım polemik mi yaratiliyor
Bu sıra biraz yoğunum fırsat bulamıyorum:)Cok sıkıcı bildirim bile gelmiyor napim
Kolay gelsin ev tasimak zor tabi :) aciklama yapmaniza gerek yok ben girgirina yazmistim zatenBu sıra biraz yoğunum fırsat bulamıyorum:)
Kardeşim ev taşıyor yardım ediyoruz. Bizim işler var
Olmaz açıklamam lazımKolay gelsin ev tasimak zor tabi :) aciklama yapmaniza gerek yok ben girgirina yazmistim zaten
Haftalık 800 gr iyi kuzum dikkat etmeyip 90 kg olabilirdinNe iyisi kız ben geçen yaz 74 düm en fazla 75 oluyordum
İyi hadi goreyim seniOlmaz açıklamam lazım
1-2 saat sonra gelirim:)
Kız ne yapacaksın nevrosu, ben varım ben nanaaaKolay gelsin ev tasimak zor tabi :) aciklama yapmaniza gerek yok ben girgirina yazmistim zaten
Ben ona ozel yazmadim canimKız ne yapacaksın nevrosu, ben varım ben nanaaa
Geçen ay dışladılar ama bu ay buradayımBen ona ozel yazmadim canimsen katildinmi bu ay yarismaya nezaman yapcan
Hee dogru ya unutuyo insan kim ne yazmisti diye :) iyi ozaman ay sonuna dogru gelicek bu yarismanin tarifleri heraldeGeçen ay dışladılar ama bu ay buradayım
Nevrossun bölüm, babasız yarışma olmaz diyerek tarif aldım. Gerçi tarifimi biri kapmıştı
Bak bak bak eee nana sizin muhlamayi unutmuyor amaHee dogru ya unutuyo insan kim ne yazmisti diye :) iyi ozaman ay sonuna dogru gelicek bu yarismanin tarifleri heralde
Sen su boregini istemistin bak bende hatirladim amaBak bak bak eee nana sizin muhlamayi unutmuyor ama
Zorla hatirlattimSen su boregini istemistin bak bende hatirladim ama
Sory ama benim kafa durmus yoksa konusmustuk burdaZorla hatirlattim
Sory ama benim kafa durmus yoksa konusmustuk burda
Evet aynen öyle ama ben anladim muhlamayi alani bekliyorum yapmasini
Evet, hatta muhlamayi bile kapmışlardı, hâlâ şaşkınım
Şüphelerim var, kuku ve tanem den şüpheleniyorumEvet aynen öyle ama ben anladim muhlamayi alani bekliyorum yapmasinisen anladinmi senin tarifi kim almis :)
Yapsinlar biz pusuda bekleyelimŞüphelerim var, kuku ve tanem den şüpheleniyorum