Bende artike fiş kutusu yapicam çorap alsame saklarımAynen boşa gitmiş.Ama olan olmuş üzülme:)
10 yıl önce bimden 3.500 e bir şey aldım.Kasiyer 350.000 çekmiş kartaÇıktım biraz ilerledim arkamdan biti koştu ve düzelttik O sebeple hep dikkat ederim saklarım
2.5canim seninkiler kaç yaşBenim bıcırıklar uyudu yaş kaç oğlunun
Aldığınız tüm faturaları bir dosyada saklayın inanın ilerde lazım olacak..bu giden 200 100 ₺ küçük bir para olsa da insanın zoruna gidiyor geçmiş olsunFiş yüzünden bu ara çok basım ağırdı, Digitürk kapattirmistik geçen sene bu sene icra mesaji geldi 200lira borc varmış da odememisiz yalan odemesek nasıl kapaticaz.cihazi falanda teslim etmiştik artik işe yaramaz diye onun kağıdının da atmışım tabi ben ona da bir başımız ağırdı
Kullananlar dikkat etsin Digitürk magduru çok bu sebeple kimine 4 yil sonra icra gidiyormuş üst komşum dava açıp iptal ettirmiş aynısı olmuş, eşim ugrasmadi ödedi
Ne güzel yapmışsınYani yada misafir cagirilir :) ben yarınları sofra kuracagim cok misafirim var. Kocamda urfaya gidiyor o gitmisken kizlari cagirdim:) sonra aksam belki alisverise giderim bakicam duruma gore siz napiyosunuz haftasonu
Ben hep çantaya atarım sonra bir süre sonra toplar atarım:)Bende artike fiş kutusu yapicam çorap alsame saklarım
Of en sevmedigim sey bende bugun yaptimEvde temizlik yapıyorum tüm gün
Var aslinda oyle elektrikli eşyaların ki dosyali da böyle ufak tefek olanlari da atmamak lazımmis ,canim sağolAldığınız tüm faturaları bir dosyada saklayın inanın ilerde lazım olacak..bu giden 200 100 ₺ küçük bir para olsa da insanın zoruna gidiyor geçmiş olsun
Biz saklıyoruz öyle şeyleri:)Fiş yüzünden bu ara çok basım ağırdı, Digitürk kapattirmistik geçen sene bu sene icra mesaji geldi 200lira borc varmış da odememisiz yalan odemesek nasıl kapaticaz.cihazi falanda teslim etmiştik artik işe yaramaz diye onun kağıdının da atmışım tabi ben ona da bir başımız ağırdı
Kullananlar dikkat etsin Digitürk magduru çok bu sebeple kimine 4 yil sonra icra gidiyormuş üst komşum dava açıp iptal ettirmiş aynısı olmuş, eşim ugrasmadi ödedi
Sizede kolay gelsin :) bizde oyle ya kizlarla gun yapiyoruz aylardir gorusmedik hesaba gonderiyoruz kac aydir artik goruselim dedik. Tasinma isi zor benim annemler tasinacak yakinda bende onlara yardima giderim :)Ne güzel yapmışsınarkadaşlarla birlikte güzel vakit geçirirsiniz
Yarın anneme geçeceğim kardeşim gelecek:)Ev aldı taşınacak yarın son kolileri yapacak bizde yemek yaparız.Pazarda kayınvalidemlerim bahçeye gideceğiz.
Başka bir yere çıkmıyoruz şimdilik:)
Bizimde var öyle alfabetik dosya da ne bileyim abla kapattık artık işimiz kalmadı diye atmisizBiz saklıyoruz öyle şeyleri:)
Bir çantamız ve evrak dosyamız var:)
Az çok paranızda olur:)Sizede kolay gelsin :) bizde oyle ya kizlarla gun yapiyoruz aylardir gorusmedik hesaba gonderiyoruz kac aydir artik goruselim dedik. Tasinma isi zor benim annemler tasinacak yakinda bende onlara yardima giderim :)
Ben hastaydım kalkamıyordum dünden temizlik bana iyi geldi çamasır suyu kokusu almazsam benim başım agırırOf en sevmedigim sey bende bugun yaptim
Sende haklısın atıyoruz bazenBizimde var öyle alfabetik dosya da ne bileyim abla kapattık artık işimiz kalmadı diye atmisiz
İyi geceler canımBen kacayim sabah kocami ucaga ugurliycam biraz erken kalkarim kalkmasam alinir olmaz tabi o yuzden size iyi geceler :)
Telefon alicam ins ama esimin yarisini vermesi lazim yuregine indi biraz sindirmesini bekliyorumAz çok paranızda olur:)
Sonra alışverişe
Aynen taşınmak zor hatta bende bu ay taşınabilirim
Maşaallah kocaman olmuşlar:)Kızım 7 oğlum 4
Ben pek kullanmiyorum ya sadece banyo ve lavabolarda bazende vileda suyuna koyuyorum temizlik anlayisim herkese uymuyor galiba :)Ben hastaydım kalkamıyordum dünden temizlik bana iyi geldi çamasır suyu kokusu almazsam benim başım agırır
Hadi inşaallah hayırlısı olsunTelefon alicam ins ama esimin yarisini vermesi lazim yuregine indi biraz sindirmesini bekliyorumev isi belli olacak demek :) yatamadim lafa daldim