Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Bende artike fiş kutusu yapicam çorap alsame saklarım

Aldığınız tüm faturaları bir dosyada saklayın inanın ilerde lazım olacak..bu giden 200 100 ₺ küçük bir para olsa da insanın zoruna gidiyor geçmiş olsun

Yani yada misafir cagirilir :) ben yarınları sofra kuracagim cok misafirim var. Kocamda urfaya gidiyor o gitmisken kizlari cagirdim:) sonra aksam belki alisverise giderim bakicam duruma gore siz napiyosunuz haftasonu
Ne güzel yapmışsın arkadaşlarla birlikte güzel vakit geçirirsiniz
Yarın anneme geçeceğim kardeşim gelecek:)Ev aldı taşınacak yarın son kolileri yapacak bizde yemek yaparız.Pazarda kayınvalidemlerim bahçeye gideceğiz.
Başka bir yere çıkmıyoruz şimdilik:)

Aldığınız tüm faturaları bir dosyada saklayın inanın ilerde lazım olacak..bu giden 200 100 ₺ küçük bir para olsa da insanın zoruna gidiyor geçmiş olsun
Var aslinda oyle elektrikli eşyaların ki dosyali da böyle ufak tefek olanlari da atmamak lazımmis ,canim sağol

Biz saklıyoruz öyle şeyleri:)
Bir çantamız ve evrak dosyamız var:)

Sizede kolay gelsin :) bizde oyle ya kizlarla gun yapiyoruz aylardir gorusmedik hesaba gonderiyoruz kac aydir artik goruselim dedik. Tasinma isi zor benim annemler tasinacak yakinda bende onlara yardima giderim :)

Sizede kolay gelsin :) bizde oyle ya kizlarla gun yapiyoruz aylardir gorusmedik hesaba gonderiyoruz kac aydir artik goruselim dedik. Tasinma isi zor benim annemler tasinacak yakinda bende onlara yardima giderim :)
Az çok paranızda olur:)
Sonra alışverişe
Aynen taşınmak zor hatta bende bu ay taşınabilirim

Ben hastaydım kalkamıyordum dünden temizlik bana iyi geldi çamasır suyu kokusu almazsam benim başım agırır
Ben pek kullanmiyorum ya sadece banyo ve lavabolarda bazende vileda suyuna koyuyorum temizlik anlayisim herkese uymuyor galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…