Sen dedin yarışıyorumYarış yapmıyoruz oyun bozanlık etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen dedin yarışıyorumYarış yapmıyoruz oyun bozanlık etme
Benim bahanem var cikicam birazdan oğlanı uyutuyorumNeyse bundan sonra gelmezseniz yandınız
Hayırlısı canım nasip öyleymişGeçen alışverişe gittik mutfak eşyası satan bir yerdi oğlum durmayinca babasi alip arabaya gitti neyse aldim alacağımi çıktım ben.
Bugün farkettim ki 100lira fazla odemisim ablam farketti daha doğrusu ,aldiklarimi sorunca
Fişi de attik moralim bozuldu, eşim canın sağolsun birdaha fiş atmazsin dedi umarim dedim
Ayyy kötü olmuş canım yaaaa dikkat et bundan sonraGeçen alışverişe gittik mutfak eşyası satan bir yerdi oğlum durmayinca babasi alip arabaya gitti neyse aldim alacağımi çıktım ben.
Bugün farkettim ki 100lira fazla odemisim ablam farketti daha doğrusu ,aldiklarimi sorunca
Fişi de attik moralim bozuldu, eşim canın sağolsun birdaha fiş atmazsin dedi umarim dedim
Sağol ablaMaşaallah sana
Olmaz gidemezsinBenim bahanem var cikicam birazdan oğlanı uyutuyorum
Benim bıcırıklar uyudu yaş kaç oğlununBenim bahanem var cikicam birazdan oğlanı uyutuyorum
Senin kaç taneydi.Benim bıcırıklar uyudu yaş kaç oğlunun
Yok canim haftasonu tarif gelir heralde hafta ici kim ugrasacak is gucO genelde ilk yapanlardanAma bu sefer yaptı mı acaba
Oda doğru:)Yok canim haftasonu tarif gelir heralde hafta ici kim ugrasacak is guc
Ah ah yaşlandın diyorum sana ama nerdeeee anlamıyorsun yaşlılık inadı işte savaşıyorum dedim bir kere iyi okuSen dedin yarışıyorum
Ya normalde alirken heaaplarim parama göre yetiyormu diye ,hem çocuk arabada sıkıldı diye acele ettim hemde karttan cekicem diye heaaplamadim içime oturdu o para .daha neler alirdimHayırlısı canım nasip öyleymiş
Bundan sonra dikkat edersin
Savaş yarış aynı şeyAh ah yaşlandın diyorum sana ama nerdeeee anlamıyorsun yaşlılık inadı işte savaşıyorum dedim bir kere iyi oku
Sana göre aynı şey bana göre değilSavaş yarış aynı şey
Yani yada misafir cagirilir :) ben yarınları sofra kuracagim cok misafirim var. Kocamda urfaya gidiyor o gitmisken kizlari cagirdim:) sonra aksam belki alisverise giderim bakicam duruma gore siz napiyosunuz haftasonuOda doğru:)
Hem eşlerle yapılan özel kahvaltılar eklenir:)
Evde temizlik yapıyorum tüm günYani yada misafir cagirilir :) ben yarınları sofra kuracagim cok misafirim var. Kocamda urfaya gidiyor o gitmisken kizlari cagirdim:) sonra aksam belki alisverise giderim bakicam duruma gore siz napiyosunuz haftasonu
Aynen boşa gitmiş.Ama olan olmuş üzülme:)Ya normalde alirken heaaplarim parama göre yetiyormu diye ,hem çocuk arabada sıkıldı diye acele ettim hemde karttan cekicem diye heaaplamadim içime oturdu o para .daha neler alirdim
Fiş yüzünden bu ara çok basım ağırdı, Digitürk kapattirmistik geçen sene bu sene icra mesaji geldi 200lira borc varmış da odememisiz yalan odemesek nasıl kapaticaz.cihazi falanda teslim etmiştik artik işe yaramaz diye onun kağıdının da atmışım tabi ben ona da bir başımız ağırdıAyyy kötü olmuş canım yaaaa dikkat et bundan sonra