Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Geçen alışverişe gittik mutfak eşyası satan bir yerdi oğlum durmayinca babasi alip arabaya gitti neyse aldim alacağımi çıktım ben.
Bugün farkettim ki 100lira fazla odemisim ablam farketti daha doğrusu ,aldiklarimi sorunca
Fişi de attik moralim bozuldu, eşim canın sağolsun birdaha fiş atmazsin dedi umarim dedim 🙊
Hayırlısı canım nasip öyleymiş😔
Bundan sonra dikkat edersin🤗

Geçen alışverişe gittik mutfak eşyası satan bir yerdi oğlum durmayinca babasi alip arabaya gitti neyse aldim alacağımi çıktım ben.
Bugün farkettim ki 100lira fazla odemisim ablam farketti daha doğrusu ,aldiklarimi sorunca
Fişi de attik moralim bozuldu, eşim canın sağolsun birdaha fiş atmazsin dedi umarim dedim 🙊
Ayyy kötü olmuş canım yaaaa dikkat et bundan sonra :eek:

Hayırlısı canım nasip öyleymiş😔
Bundan sonra dikkat edersin🤗
Ya normalde alirken heaaplarim parama göre yetiyormu diye ,hem çocuk arabada sıkıldı diye acele ettim hemde karttan cekicem diye heaaplamadim içime oturdu o para .daha neler alirdim:KK53:

Ya normalde alirken heaaplarim parama göre yetiyormu diye ,hem çocuk arabada sıkıldı diye acele ettim hemde karttan cekicem diye heaaplamadim içime oturdu o para .daha neler alirdim:KK53:
Aynen boşa gitmiş.Ama olan olmuş üzülme:)
10 yıl önce bimden 3.500 e bir şey aldım.Kasiyer 350.000 çekmiş karta🙄Çıktım biraz ilerledim arkamdan biti koştu ve düzelttik😂O sebeple hep dikkat ederim saklarım😂

Ayyy kötü olmuş canım yaaaa dikkat et bundan sonra :eek:
Fiş yüzünden bu ara çok basım ağırdı, Digitürk kapattirmistik geçen sene bu sene icra mesaji geldi 200lira borc varmış da odememisiz yalan odemesek nasıl kapaticaz.cihazi falanda teslim etmiştik artik işe yaramaz diye onun kağıdının da atmışım tabi ben ona da bir başımız ağırdı
Kullananlar dikkat etsin Digitürk magduru çok bu sebeple kimine 4 yil sonra icra gidiyormuş üst komşum dava açıp iptal ettirmiş aynısı olmuş, eşim ugrasmadi ödedi

X