her ne kadar ege gelini olsamda özüm bozok topraklarındanSen ege gelinisin kanmazsin hadi @Blue_Perii gibi Konyalı olsan tamam da
68 binO da onların hatası
Kız ben sana arabayı kaça almıştınız diye sormuştum bundan bilmem kaç hafta önce cevap vermedin
Biraz daha bakarsam araya sığır felan da girecekTosun a baksan o da danadır kesin
Modeli neydi km kaçtı68 binama değeri 90-95 bin falan şuan biz ucuzken pazarlık yapmıştık
Hatırlamıyorum bu arada sorduğunu kusura bakma
O kadar ayrıntıyı bende bilmiyorim belgesel mi izlesek ne yapsakBiraz daha bakarsam araya sığır felan da girecek
Modeli neydi km kaçtı
İnek ama akıllı inek hiç evlenmemiş dogurmamisBildiğin inekmis işte
Çok iyi almisiniz evdeki prof öyle diyor2014 symbol touch 1.5
25 bin olmamıştı daha aldigimozda biz 25 bine geçtik
Ama biz çok çok karlı aldık kazasız degisensiz falan
Sadece arka tamponda baş parmağın tırnağı kadar temizlik boyası var
Sen tam zamanında aldın, uygun birde. Araç fiyatları uçmuş ya2014 symbol touch 1.5
25 bin olmamıştı daha aldigimozda biz 25 bine geçtik
Ama biz çok çok karlı aldık kazasız degisensiz falan
Sadece arka tamponda baş parmağın tırnağı kadar temizlik boyası var
Ikna oldum tamamİnek ama akıllı inek hiç evlenmemiş dogurmamis
Ya şöyle oldu biz bunu galeriden aldık ama hani engelli üzerine alınıyor ya öyle bir arabaymis bizden önce biz o kişiden galeri vasıtası ile aldık ama o adam bizimkinin sıfırını sanırım 70 bine falan almış bize de 62 binden söz verilmişti pandemi den önce sonra mecbur arttirdilar fabrika çıkışı da arttti çünküÇok iyi almisiniz evdeki prof öyle diyor
Hee tamam o zamanIkna oldum tamam
Bizimkinin aynısı hasar kaydı olanlar nette 90 bin civarı işte bizimkinde eğer eşim düzgün kullanmaya devam ederse şükür ezik çürük boya yok halaSen tam zamanında aldın, uygun birde. Araç fiyatları uçmuş ya
Aynen canım iyi denk gelmişYa şöyle oldu biz bunu galeriden aldık ama hani engelli üzerine alınıyor ya öyle bir arabaymis bizden önce biz o kişiden galeri vasıtası ile aldık ama o adam bizimkinin sıfırını sanırım 70 bine falan almış bize de 62 binden söz verilmişti pandemi den önce sonra mecbur arttirdilar fabrika çıkışı da arttti çünkü
Galerinin karı olmadan bize vermiş oldu :)) daha önce de nasıl yakar diye sormuştum eşin koklar demişti
Hakikaten kokluyor depoyu fulledik daha yarım depo hala geziyoruzçok da memnunuz arabadan şükür
Galericinin kârı olacaktı oYa şöyle oldu biz bunu galeriden aldık ama hani engelli üzerine alınıyor ya öyle bir arabaymis bizden önce biz o kişiden galeri vasıtası ile aldık ama o adam bizimkinin sıfırını sanırım 70 bine falan almış bize de 62 binden söz verilmişti pandemi den önce sonra mecbur arttirdilar fabrika çıkışı da arttti çünkü
Galerinin karı olmadan bize vermiş oldu :)) daha önce de nasıl yakar diye sormuştum eşin koklar demişti
Hakikaten kokluyor depoyu fulledik daha yarım depo hala geziyoruzçok da memnunuz arabadan şükür
Ya ben arabadan iyi anlıyorum arizasindan eşimle sürekli bu yüzden kavga ediyoruz eşini zorla tamirciye gönderen kadın var mıdır acaba eşin böyle şikayet ediyor muAynen canım iyi denk gelmiş ☺
Sağlıklı ,hayırlı günlerde kullanın .
Maşallah, şans işi tabiBizimkinin aynısı hasar kaydı olanlar nette 90 bin civarı işte bizimkinde eğer eşim düzgün kullanmaya devam ederse şükür ezik çürük boya yok hala
Adam arabayı kullanmamış garajda durmuş hep temiz yani
Anlaman ne güzelYa ben arabadan iyi anlıyorum arizasindan eşimle sürekli bu yüzden kavga ediyoruz eşini zorla tamirciye gönderen kadın var mıdır acaba eşin böyle şikayet ediyor muönceki araba da çok kavga ettik