Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Anlaman ne güzel ☺
Tam tersi bizim burda kadinlar çok bozuyor
Bir tanıdığa vermiştim eşimin numarasını şimdi durmadan yolda kaldıkça görüntülü arıyormuş ahahahah birsey de diyemiyor
bir gün benim araba tekledi dibimdeki dükkanı aradım acmadilar kadın başıma da gitmek istemedim sonra araba kendiliğinden duzeldi ben arabaya binince ses dinlerim farklı bir ses geliyorsa alarm verir bende
Hiç düvenin diriliği ile ineğin dirisizliği bir olur mu
yani işte N Nana da bilmiyor bunu
Tenceresiz kaldim anne bizde hasar kaydı yok diye aldık ama neler çıktı arabada o belli olmuyo hiç.
Güle güle kullanın çok iyi almışsınız.
Canım ilk araba da biz o kazığı yedik hem de çok yakından Jenna16 iyi bilir çok saydirmistim çünkü

Bunda her yere gösterdik hasar kaydı için sorgulama yaptırdık birde kayınpeder galeri de şoför bu arabayı ilk sahibine de o teslim ettiği için araba hep göz önünde biliniyordu iyi oldudug u fırsatı kaçırmadık

Eşim bayağı kar edecevi için arada satmayı düşünsede ben bir 5 sene bizde durur diyorum çünkü konfor u çok iyi 2001 uno dan sonra bana uçak gibi geldi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…