Güzel olmuş canım,sağolHoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim
Sagol kuzumAllah rahmet eylesin annene canım. ♥❤
Biz buradayızNeyse yalnız değilmisiz
Bu hallerine alışık değilim:/Sagol kuzum
Beni etkilemezBiz buradayız
Ben buradayımBeni etkilemez
Tamam bende değilim ama buruk bayramlar geçiriyorum bana anlamları kalmadı açıkcası ama hayat devam ediyor cocuklarım eşim ailem için ayakta durmak bu durumu kabullenmem gerekiyor..acısını içimde..zamanla geçer diyorlar ama geçmiyor sadece yokluğuna alışıyorsun..Bu hallerine alışık değilim:/
Aynen geçmiyor,asla unutulmuyor:)Çok özlüyoruz:/Tamam bende değilim ama buruk bayramlar geçiriyorum bana anlamları kalmadı açıkcası ama hayat devam ediyor cocuklarım eşim ailem için ayakta durmak bu durumu kabullenmem gerekiyor..acısını içimde..zamanla geçer diyorlar ama geçmiyor sadece yokluğuna alışıyorsun..
Ol yaniiiBen buradayım
Çokta tınnnn diyorsunOl yaniii
Senin çektiğini tam anlayamam ama birazda olsa tahmin edebilirim. Allahtan sabır diliyorum tüm kalbimle . Düşüncesi bile zorken,bu durumu yasamak eminim çok zordur.Tamam bende değilim ama buruk bayramlar geçiriyorum bana anlamları kalmadı açıkcası ama hayat devam ediyor cocuklarım eşim ailem için ayakta durmak bu durumu kabullenmem gerekiyor..acısını içimde..zamanla geçer diyorlar ama geçmiyor sadece yokluğuna alışıyorsun..
Düşündügünden daha da zor canım..allah sevdiklerinizle sınamasın sizi..coğalarak büyüüyün eksilmeden...Senin çektiğini tam anlayamam ama birazda olsa tahmin edebilirim. Allahtan sabır diliyorum tüm kalbimle . Düşüncesi bile zorken,bu durumu yasamak eminim çok zordur.
Sende kimsin diyorsunbak etkilemez dedim tın mın ne
Benden kaçtı korktuKahve içmeye mi gittin yine@kukrim27
Sen gönlümün sultanısınSende kimsin diyorsun
Aynen hiç bir acıya benzemiyorDüşündügünden daha da zor canım..allah sevdiklerinizle sınamasın sizi..coğalarak büyüüyün eksilmeden...
Amin canım,hepimizin başına gelecek ,ya da biz önce gideceğiz. Allahtan sabır diliyorum bol bolDüşündügünden daha da zor canım..allah sevdiklerinizle sınamasın sizi..coğalarak büyüüyün eksilmeden...