- 8 Nisan 2017
- 56.760
- 297.253
Sen bul ben bakarım sonra çaydanlığın kemikleri bile kaynadıOlmam mı hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bul ben bakarım sonra çaydanlığın kemikleri bile kaynadıOlmam mı hiç
Ben buradayım bir şey için kalktım geri geldim:)Koca gün iş yaptım kafa dinlemek için tuvalete geçtim arkadaşların yaptıklarına bak hepsi kaçtı
HimmmYok öyle değil mesela 20 tl lik ödül ise 10 sana 10 ona gibi:)
Çamaşır bulaşık --buzdolabı yine son güne kalmıştıBen buradayım bir şey için kalktım geri geldim:)
Neler yaptın anlat bakayım:)
Hadiyaa .yarın büyük gün asıl heyecan yarın başlar bizdeOldu canım 2 defa falan:)
Ellerine sağlık canım Allah kolaylık versin:)Çamaşır bulaşık --buzdolabı yine son güne kalmıştı
Dun perde süpürge cam yapmıştım
Bgujne fazla iş kalmadı ama
İki makina katlanacak bir makina da yıkanacak var
Kurban pazarına gitmislerdi şuan tuvalet kurban pazarı gibi
Son saatler önemliHadiyaa .yarın büyük gün asıl heyecan yarın başlar bizde☺
Benimkiler aksine dağıtıyor :/Ellerine sağlık canım Allah kolaylık versin:)
Benim senden farkım yok vallahi günüm yine yoğun geçti:)Kızlarım olmasa yanmıştım:)
2 si erkek olunca işin zor kızda küçük:)Benim kızlar çok yardım ediyor:)Oğlumda odasını düzgün tutuyor gerisi mühim değilBenimkiler aksine dağıtıyor :/
Sadece dün yataklarini toplatabildim sonra da üstünde zipladilar düzgün olduğu için
Kızım yedigo şeyin çöpünü bırakınca tezgah üstüne benden öpücük alıyor onun için yapıyor hatta içerde avilerinin çöpünü getirip2 si erkek olunca işin zor kızda küçük:)Benim kızlar çok yardım ediyor:)Oğlumda odasını düzgün tutuyor gerisi mühim değil
Hemde nasılSon saatler önemli
Sipaaaaam masallahKızım yedigo şeyin çöpünü bırakınca tezgah üstüne benden öpücük alıyor onun için yapıyor hatta içerde avilerinin çöpünü getirip
Abimleyy iceyi atti ben getiydim diyor
Maşaallah onaKızım yedigo şeyin çöpünü bırakınca tezgah üstüne benden öpücük alıyor onun için yapıyor hatta içerde avilerinin çöpünü getirip
Abimleyy iceyi atti ben getiydim diyor
oldu valla bebek poposu gibilerElalis topukların baby face oldu mu
canımmmm
Eloş işler yoğun mu hiç görünmüyorsuncanımmmm
yoğun canım ya :)Eloş işler yoğun mu hiç görünmüyorsun
Seninde bayramın kutlu olsun canımyarın malum kurban vs giremezsem şimdiden bayranınız kutlu olsun,heppiciğinizi öpüyorum
Allah kolaylık versin canımyoğun canım ya :)
olsun tatlı telaşeler
sen nasılsın yerleşebildin mi ?