- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
darısı 162 nin başınaBen de 62 oy almışım yaa bu zamana kadar hiç böyle almamıştım sanırsam çok mutlu oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darısı 162 nin başınaBen de 62 oy almışım yaa bu zamana kadar hiç böyle almamıştım sanırsam çok mutlu oldum
Yok canım ya özelden görüştük biz hep onunla numarası yok bende malesef en son yarışma yapalım demişti ama sonra bian da gittiTelefonu yok mu sende, acaba birşey mi oldu
Sağol hemsomm hayırlısıPerimm hemşerim haydii kısmetin bol olsun
Nereyeeeeeburdayım
ama bayram tatiline çıkacam
İyiyim canım sağolTemizlik,alışveriş,yemek,tatlı şimdi oturdumSen nasılsınNasılsın canım?
Ben de iyiyim şükür, her şey son güne kalmıştı, şimdi biraz dinleniyorum ben deİyiyim canım sağolTemizlik,alışveriş,yemek,tatlı şimdi oturdumSen nasılsın
Heyecanlı oldu bu sefer
Aynen canım her şey son güne kaldı:)Ben de iyiyim şükür, her şey son güne kalmıştı, şimdi biraz dinlemiyorum ben de
Aynen öyle olduHeyecanlı oldu bu sefer
Ben nasılsa yapılacak diye üstten yaptım,tan düzelemeyince zor oluyor . Çok şükür oldu ,bittiEvet,keyif yapalimAynen canım her şey son güne kaldı:)
Ben zaten 2 haftadır sürekli bir şeyler yapıyorum:)
Bitti çok şükür
Dinlenelim hakettik
bakalım nasıl bitecekAynen öyle oldu
Bizim mecburen her şey döküldü:)Ben nasılsa yapılacak diye üstten yaptım,tan düzelemeyince zor oluyor . Çok şükür oldu ,bittiEvet,keyif yapalim
İkiniz de çok iyisiniz kiKukrim ile biz berabereyiz,zaten
Pesindeyim asla bırakmamKukrim ile biz berabereyiz,zaten