- 24 Eylül 2018
- 97.472
- 293.039
Ben de öptüm ahretligim Allah'a emanet olun ❤❤❤❤Hayırlı geceler canım
Bende çıkıyorum ahretligim öptüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öptüm ahretligim Allah'a emanet olun ❤❤❤❤Hayırlı geceler canım
Bende çıkıyorum ahretligim öptüm
Gördünüz mü Blue_Peri nin yaptığını
Demek burda arkamdan kuyumu kazıp beni içine atmaya calisiyordun hiçte eksik yokŞeyy kreplerin rengi tam olmamış bi de yumurtadan yaptığı çiçeğin bir yaprağı eksik Blue_Peri Diskalifiye olmalı
Abla yine ne allasen kulağıma süleBen bir fazlalık buldum.Oda olmasa çok şahane olurdu
Çevir gazi yanmasınAy hepsini kuzenim yazmış Blue_Peri lütfen yanlış anlama tamam mı
Cittimi kız ben şimdi kuzenindeki konuştumAy hepsini kuzenim yazmış Blue_Peri lütfen yanlış anlama tamam mı
Şakamı yapıyon sen yineAy hepsini kuzenim yazmış Blue_Peri lütfen yanlış anlama tamam mı
Koselim beniiim gel gel bakma sen ona bugün kendinde değil gazozu fazla içmiş oŞakamı yapıyon sen yine
Hemde nasıl içmiş kafa bin beşyüz olmuşKoselim beniiim gel gel bakma sen ona bugün kendinde değil gazozu fazla içmiş o
Az ufak at öhöö boğazımda kaldi
Allahım yarebbim deli bu kız bende citti sandım hani soframızın arkasında duruyorduk püüüü sana
O kadar bandan bahsedip kendin banlanman da ne bileyim
Yok şimdi söylemem
Demek burda arkamdan kuyumu kazıp beni içine atmaya calisiyordun hiçte eksik yok
Abla yine ne allasen kulağıma süle
Abla özele yaz çok merak ettim catliyimmi yaniYok şimdi söylemem
Günaydın baliiimGünaydın
Sofran çok renkli altına renkli değilde beyaz bir örtü serseydin muhteşem görünürdüAbla özele yaz çok merak ettim catliyimmi yani
Günaydın baliiim
Aklıma geldi şimdi sofraya tekrar baktimda acaba ne fazla diye neysem birdahakine öyle yapayımSofran çok renkli altına renkli değilde beyaz bir örtü serseydin muhteşem görünürdü
Başka fazlalık yok canım kahvaltı sofran çok iyi olmuş hatta kahvaltıya öyle süslü tabaklar çok yakışıyorAklıma geldi şimdi sofraya tekrar baktimda acaba ne fazla diye neysem birdahakine öyle yapayım
canım caniiiiim.Başka fazlalık yok canım kahvaltı sofran çok iyi olmuş hatta kahvaltıya öyle süslü tabaklar çok yakışıyor