- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.644
Bugün ne diyor duysan gülmekten kendime gelemedim o anSende o bey varkenbüyük konuşma
Geçen senw arkadaşlarla onların yazlığa gittik eşinin aynı bundan vardı yeminle ben kadının adına utandımYakala ahretligim,bu kombin iyidir
Bakım sonrası bir tane daha yapiverelim diyebilirBugün ne diyor duysan gülmekten kendime gelemedim o an
Dedim ki hortumu sen tak ben sularım sen öyle yapıyorsun hep ben kosturuyorum dedim
Yıllık bakıma gireceksin ya yaparsın dedi
Yıllık bakım da eve haccame gelecek
Hadi yaGeçen senw arkadaşlarla onların yazlığa gittik eşinin aynı bundan vardı yeminle ben kadının adına utandım
Tuttum ahretligim,buluşunca da bunları giyeriz,hem rahat taniriz birbirimiziYakala ahretligim,bu kombin iyidir
Valla agrilarimi görüyor beraber yaşıyoruz ona da hissetiriyorim bazenBakım sonrası bir tane daha yapiverelim diyebilir
O doğursun çok istiyorsaValla agrilarimi görüyor beraber yaşıyoruz ona da hissetiriyorim bazen
Artık ağrıların var istemiyorum diyor
Olmasaymis istermiş
Yaaaa parmak arası terlikleri unutma amaTuttum ahretligim,buluşunca da bunları giyeriz,hem rahat taniriz birbirimizi
Cidden ya geçen yine durum yapmis esinde gene aynı şort vardıHadi ya
Ahahahaha, süper olacak ,terlik arası şart evetYaaaa parmak arası terlikleri unutma amaay hayal ettim bı an
O kadın olsa dogurmazmisO doğursun çok istiyorsa
Gerçekten zevkler ve renkler tartışılmiyor yaa ne yapcanCidden ya geçen yine durum yapmis esinde gene aynı şort vardı
Koyu sarı şortu var eşimin ben onu istemiyorum dikkat çekiyor diye siyah i yanımda götürüyorum adam böyle alevli giyiyor yanımızda
Alimiyum folyo unutmayınAhahahaha, süper olacak ,terlik arası şart evet
Adam yanıyorsaCidden ya geçen yine durum yapmis esinde gene aynı şort vardı
Koyu sarı şortu var eşimin ben onu istemiyorum dikkat çekiyor diye siyah i yanımda götürüyorum adam böyle alevli giyiyor yanımızda
O zaten hazırAlimiyum folyo unutmayın
Kapına gelir bagiririm Jenga JengaAhahahaha, süper olacak ,terlik arası şart evet