- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.085
Hatun haslanmis yumirtadan deve kuşu yapmasa bari@Elalis bize tarif kalmadı biz ne yapsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatun haslanmis yumirtadan deve kuşu yapmasa bari@Elalis bize tarif kalmadı biz ne yapsak
Yani börek ,poğaça çok gider dedim aksine:)Ben daha bisey demiyorum
Aynen yaHatun haslanmis yumirtadan deve kuşu yapmasa bari
Bu gün değil mi? Yemek daveti mi?
Hayir bu gun oglen toplanacagiz kiz kiza :) aksam yemegi olsa cok farkli seyler yapardim :)Eşlerde olduğuna göre:)Ben öyle anladım sanki ana yemek dedim bir şey demedi:)
Çok teşekkür ederim etiket için
O zaman çok bile ya:)Ben akşam zannettim:)Hayir bu gun oglen toplanacagiz kiz kiza :) aksam yemegi olsa cok farkli seyler yapardim :)
Nevros kim o kimm de hele, valaha 3-5 sopa atıp tarifini karalarım başkada birşey yapmamNana 'da olabilir
Ben zaten ay sonuna anca yetistiricem masami oyle gorunuyor ozamana kadar degistirirmYani börek ,poğaça çok gider dedim aksine:)
Sucuklu yumurta,menemen,patatesli yumurta vs gitti:)
Ama sen zararsız dedin ya bizimkiler zararsizini sectiYani börek ,poğaça çok gider dedim aksine:)
Sucuklu yumurta,menemen,patatesli yumurta vs gitti:)
Laf aramızda kukrimNevros kim o kimm de hele, valaha 3-5 sopa atıp tarifini karalarım başkada birşey yapmam
Jop al miniğim
7 kisi belki 8 az olmasin diye dusundum yani ondan :)O zaman çok bile ya:)Ben akşam zannettim:)
Kime cekiyorumKesin Dahliadivin sopa çekecek ona
Hem kalori yaktirirJop al miniğim
Yok canım çok güzel bir menü olmuşOndan dedim ya ana yemek yok mu:)7 kisi belki 8 az olmasin diye dusundum yani ondan :)
Yok güzel oldu:)Ama sen zararsız dedin ya bizimkiler zararsizini secti
He anlamadim ben aksam yemegi olarak düşündüğünü :)Yok canım çok güzel bir menü olmuşOndan dedim ya ana yemek yok mu:)