Aynen canımBen bacıma kahvaltıya gidince zorla yarışmaya katarım onu..artık ne tarif kaldıysa yaparız iki dk ne yapalım.. şimdilik istediği tarifi alamayınca hevesi kaçtı ama anlamıyor ki önemli olan katılmak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canımBen bacıma kahvaltıya gidince zorla yarışmaya katarım onu..artık ne tarif kaldıysa yaparız iki dk ne yapalım.. şimdilik istediği tarifi alamayınca hevesi kaçtı ama anlamıyor ki önemli olan katılmak..
Tarifimiz haşlanmış yumurta olur artıkAynen canım
Cok sagol canim :) ozaman belki kurabiye gibi bisey yaparim vakit olursaTatlı az olmuş dedin ya ondan dedim.. yoksa gayet iyi..
O zaman tamam canım yabancı yoksa herkes seviyorsa sıkıntı yok:)4kisi diyetteyiz ondan
Yumurta salatasıTarifimiz haşlanmış yumurta olur artık
Yalnız yaparız deyince yanlış anlaşılmasın tabiki ona yaptırıcamAynen canım
Yada beraber sütü kestirip lor peyniri yaparızYumurta salatası
ozaman cok kalorili oluyor malesefO zaman tamam canım yabancı yoksa herkes seviyorsa sıkıntı yok:)
Ben lahana sarması ,su böreği ve san sebastianı alıp çıkayım Başka bir şey olmasada olur:)
Biliyorum canım kardeşin çok becerikli sunumu çok iyiydi:)Yalnız yaparız deyince yanlış anlaşılmasın tabiki ona yaptırıcam
Reçel bile olurYada beraber sütü kestirip lor peyniri yaparız
Olsun ben yerimozaman cok kalorili oluyor malesef
Yaa çilek reçeli var ben kendi ellerimle yaptım ama yapım aşaması yokReçel bile olur
Kardeşin bir şey yapsın:)Yaa çilek reçeli var ben kendi ellerimle yaptım ama yapım aşaması yok
Ben kendime dedim banane ondan kardeşlik bir yere kadarKardeşin bir şey yapsın:)
Tarator la birlikte eksik yok ama ben böyle ağır menülerde şerbetli tatlı olsun istiyorum ama sen San Sebastian yapmissim daha iyi olur belki hiç yemedim menü sağlam benceKizlar sizce bu menude eksik bisey varmi karar veremiyorum tatli bisey daha yapsammi diye
Etli lahana sarmasi
Fasulye tursusu
Su böreği
San sebastian
Salgamli burgur salatasi
Havuclu kabakli tarator Tenceresiz kaldim anne Nevreste
Eğer sinmiyorsa tuzlu çok bir çeşit daha tatlı yap derim :)3u rizeli 3u degil biride bizim gizem ama seviyolarmis bende yapayim dedim bilmeyenlerde deneyecek :) neyse icime sinmeyen biseyler var ama yeterli diyosun
Serbetli tatli sevmez bu kadro. tamam diyosun sende ozaman sorun yok :)Tarator la birlikte eksik yok ama ben böyle ağır menülerde şerbetli tatlı olsun istiyorum ama sen San Sebastian yapmissim daha iyi olur belki hiç yemedim menü sağlam bence
Olmaz canım:)Yani olsa sofraya bir şey konmaz:)Nevroş diyelim benim konum omlet.. ben omleti yaptım.. sofraya zeytindi peyniri salatalık reçel koydum.. sonra ekstra börek ve meze de yaptım koydum.. ama böreği başkası aldı.. sorun olur mu? Birde sofrada ne varsa yazıcak mıyız?