Onu verdim canım ne yazık ki:)retro_hippo bende bisey aldim ama vazgecip sucuklu yumurta yapabilirim baska yapan olmazsa tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu verdim canım ne yazık ki:)retro_hippo bende bisey aldim ama vazgecip sucuklu yumurta yapabilirim baska yapan olmazsa tabi
Akşam kurabiye pek yenmiyor:)Dusundum aslinda ama kurabiye pek yenmiyor sanki
Ben davetlerde hiç sevmiyorum tabak da bişey bırakmayı dokunmasam da atilacakmis gibi geliyorAkşam kurabiye pek yenmiyor:)
Daha doğrusu yemek davetlerinde:)
Ama benim eşim olsa kurabiyeyi tercih eder:)
Bu gün değil mi? Yemek daveti mi?Akşam kurabiye pek yenmiyor:)
Daha doğrusu yemek davetlerinde:)
Ama benim eşim olsa kurabiyeyi tercih eder:)
Belli oluyorBen davetlerde hiç sevmiyorum tabak da bişey bırakmayı dokunmasam da atilacakmis gibi geliyor
Eşlerde olduğuna göre:)Ben öyle anladım sanki ana yemek dedim bir şey demedi:)Bu gün değil mi? Yemek daveti mi?
Yaptım vallaİnsan beni de bir durter ya şimdi rahat rahat yapıyordur kahvaltısını Kukrim
E birde çocuklardan kalıyor ben zaten 3 çocuktan kalanı yedim mi kendim bir tabaktan fazlasını yiyorumBelli oluyor
Yani genelde bitirmeye çalışıyoruz:)
Ne aldınYaptım valla
İyi halt ediyorsunE birde çocuklardan kalıyor ben zaten 3 çocuktan kalanı yedim mi kendim bir tabaktan fazlasını yiyorum
Sopalanacaklar listesindeNe aldın
Çocuklar da hep tatlı yiyor benim benim sevdiklerim bana kalıyorİyi halt ediyorsun
Sonra kilo olarak geri dönüyorÇocuklar da hep tatlı yiyor benim benim sevdiklerim bana kalıyor
Nana 'da olabilirKesin Dahliadivin sopa çekecek ona
Ben daha bisey demiyorumOnu verdim canım ne yazık ki:)