Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
deynepnaz deynepnaz giiiz nirdesin senden beklentim yüksek gel cabiiiik :KK4:😁
Yağmalamışlar tarifleri Bluem, acımamışlar hiç bana :rolleyes: Benim aklıma gelene kadar herkes almış.:skandal: Ben de üzüntüden kendimi yüne vurdum yün yıkıyorum:KK53:

Eklentiler

• IMG_20200701_135746.jpg
    IMG_20200701_135746.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 33
Ama kahvaltıda yazın güzel:)
Meyveler,sebzeler ayrı bir güzel:)
Kahvalti dedinmi oyle olacak zaten, pogaca falan yenmiyor demek istedim :KK66:
Yoksa hazin kahvaltı bir başka, keşke imkanım olsaydı da piknik kahvaltısı yapıp paylaşabilseydim. Yerde sofra bezi yeşilliklerin içinde miss gibi :KK68:
Biz patetes rendeler yumurta yaparız baharatlı kahvaltıya :21:

Yağmalamışlar tarifleri Bluem, acımamışlar hiç bana :rolleyes: Benim aklıma gelene kadar herkes almış.:skandal: Ben de üzüntüden kendimi yüne vurdum yün yıkıyorum:KK53:
Kolay gelsin:)
Oysa ilk katıldığın kategorilerden biri:)Ya ben unuttum senin klatıldığın kategoriyi şimdi aklıma geldi:)Birde 6 yıldır yapmıyoruz diyorum dur onuda bulayım:)

Nevreste Nevreste abla şimdi bişey sorcam benim gibi detaylı anlamayanlar içinde aydınlatıcı olur :deli:
Biri krep biri börek biri patates kızartması biri muhlama vs. aldı diyelim, ben de haşlanmış yumurta :KK70: ama ben diğer bütün tarifleri de masama süsleyerek koysam oluyo yani öyle mi? Herkesin kapmaya çalıştığını ben bu şekilde toplasam tamam mıdır:deli:

Nevreste Nevreste abla şimdi bişey sorcam benim gibi detaylı anlamayanlar içinde aydınlatıcı olur :deli:
Biri krep biri börek biri patates kızartması biri muhlama vs. aldı diyelim, ben de haşlanmış yumurta :KK70: ama ben diğer bütün tarifleri de masama süsleyerek koysam oluyo yani öyle mi? Herkesin kapmaya çalıştığını ben bu şekilde toplasam tamam mıdır:deli:
Evet canım olur olmaz dersem masaya koyacak bir şey kalmaz:KK70:
Sizden tarifinizin sunum resmini istiyorum ve sofranızın resmini:)

X