- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
canim akraban dogru soylemis,ben kahvalti takimimi kulaniyorum gunluk bile..Ayni zamanda pasta servis seti olarak da kullaniyorum..Kare hosuna gittiyse al bence de..Bu arada ben gunluk takimimi bile kare alsaymisim diyorum..Burdaki yorumlardan makinaya yerlestirme zor oluyo gibi bisi okumustum ama ben memnunum..
Sanirim benim icin gorsellik on planda...Gorsel olarak bisiyi begendiysem kullanmak gucume gitmiyor..
olur tabiki cnm,pasta setin varsa o da iş gorur kahvalti takimi olarak..Sutluk ve fincanlarimi kullanmadim hic..Sanki cok gerekli diil onlar..tabaklarin varsa yeterli gelir bence cnm..oy canım tek tek parçalardan yapmayı düşünüyorum .. o da olur heralde.. :107:
olur tabiki cnm,pasta setin varsa o da iş gorur kahvalti takimi olarak..Sutluk ve fincanlarimi kullanmadim hic..Sanki cok gerekli diil onlar..tabaklarin varsa yeterli gelir bence cnm..
Eki Görüntüle 126524
Eki Görüntüle 126525
daha sonra da markafoniden cats by luyano aldım yukarıdaki 2 kişilik kahvaltı takımını... çok hoşuma gitti tepsili kahvaltılığı olması cezbetti beni, beğendim ben de hiç düşünmeden aldım...
artık noble yi misafirler için kullanırım kedili olanı da günlük diye düşünüyrm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?