• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltı Takımının Gerekliliği ve Fonksiyonelliği Hakkında ?

canim akraban dogru soylemis,ben kahvalti takimimi kulaniyorum gunluk bile..Ayni zamanda pasta servis seti olarak da kullaniyorum..Kare hosuna gittiyse al bence de..Bu arada ben gunluk takimimi bile kare alsaymisim diyorum..Burdaki yorumlardan makinaya yerlestirme zor oluyo gibi bisi okumustum ama ben memnunum..
Sanirim benim icin gorsellik on planda...Gorsel olarak bisiyi begendiysem kullanmak gucume gitmiyor..

canim akraban dogru soylemis,ben kahvalti takimimi kulaniyorum gunluk bile..Ayni zamanda pasta servis seti olarak da kullaniyorum..Kare hosuna gittiyse al bence de..Bu arada ben gunluk takimimi bile kare alsaymisim diyorum..Burdaki yorumlardan makinaya yerlestirme zor oluyo gibi bisi okumustum ama ben memnunum..
Sanirim benim icin gorsellik on planda...Gorsel olarak bisiyi begendiysem kullanmak gucume gitmiyor..

oy canım tek tek parçalardan yapmayı düşünüyorum .. o da olur heralde.. :107:

oy canım tek tek parçalardan yapmayı düşünüyorum .. o da olur heralde.. :107:
olur tabiki cnm,pasta setin varsa o da iş gorur kahvalti takimi olarak..Sutluk ve fincanlarimi kullanmadim hic..Sanki cok gerekli diil onlar..tabaklarin varsa yeterli gelir bence cnm..

olur tabiki cnm,pasta setin varsa o da iş gorur kahvalti takimi olarak..Sutluk ve fincanlarimi kullanmadim hic..Sanki cok gerekli diil onlar..tabaklarin varsa yeterli gelir bence cnm..

daha alamadım onu canım aklımda o var şimdi..bende greksiz parcalar icin takım almak istemiyorum .. yerde kaplamasın boşuna.. tabak ve cay fincanı yeter bana ..
sağol canım yorumun için.:107:

Eki Görüntüle 126524

Eki Görüntüle 126525

daha sonra da markafoniden cats by luyano aldım yukarıdaki 2 kişilik kahvaltı takımını... çok hoşuma gitti tepsili kahvaltılığı olması cezbetti beni, beğendim ben de hiç düşünmeden aldım...

artık noble yi misafirler için kullanırım kedili olanı da günlük diye düşünüyrm... :9:

ben de bu kahvalti takimindan aldim yanina da porselen yumurta pisirme tavasi sosluk zeytinlik aldim gunluk kullanirim ayni desenden:D

güral porselenin kahvaltı takımlarını tek geçerim. kapaklı kapaklı reçellikleri felan çok hoş. bence kahvaltı takımı gerekli. misal misafir geldi kahvaltıya şıkşık herşey takım ne güzel olur

Benim için de yemekte görsellik önemli o yüzden içime çok sinen bir kahvaltı takımı aldım karacadan. Kahvaltıda misafir olduğunda kullanırım ayrıca pasta takımı olarak da kullanabilirim. Nişanlım haftaiçi evde pek kahvaltı yapamayacak o yüzden bi de kapaklı genelde 6 taneden oluşan küçük kaseler şeklinde bi takım almayı düşünüyorum,ona iki tane de çay fincanı uydururum tek kaldığımda yada kayınvalidemle kahvaltı yaparken onu kullanabilirim:) ikimizde h.içi kahvaltılarda yalnız kalacağız birlikte yapabiliriz diye düşündüm çünkü :56:

Son düzenleme:
Ne takım olursa olsun zamanla bıkkınlık geliyor kaldırıp bir köşeye atıyorsun ben değişikten yanayım kaba ve büyük ise kullanışlı değildir birde bunun temizliği var

Bende kahvatı takımı almadım henüz düşünüyorum almayı ama 6 kişilikler genelde fazası gelse ki 1 aile çağırsan kahvaltıya takımı başka şeylerle tamamlaman gerekecek yine bozulacak takım 12 kişilik alsan yer sıkıntısı olacak koymak için...:37: Öyle çok kalabalık eşyaları sevmiyorum sadece gerekli şeyleri alıyorum.
Kütahya porselen yemek takımı aldığımda natura cream serisinden günlük yemek tk hediye etmişlerdi turkuaz renginde.Bende aynı serinin pembe joker tabaklarından aldım zetyin/peynir vs koymak için ve tuzlugundan peçeteliğinden hem günlük hem kahvaltılık bir takım haline getirdim. 6 kişilik.
Birde porland kaya&maya serisinin bazı parçaları var birkaç parça aldığımda 2 kişilik kahvaltı takımı tamamlanacak evde kendimiz için. Şimdi kahvaltı takımı almak gerekli mi bana bu durumda karar veremiyorum.:44:
Beğendiğim bir takımı alırım herhalde yine misafir için.

kahvaltı takımı gerekli diye düşünüyorum hem tabakları sadece kahvaltıda değil normaldede kullanılır ben kütahya porselenden alıcaktım yanında elektrik çaydanlığıda vardı hatta gidip beğenmiştim şimdi vazgeçtim. porlanda baktım dün tek tek istediğin parçayı alabiliyosun bayan bana 6 kişilik hem kahvaltı takımı hemde yemek takımı olarak kullanabilceğim şekilde takım yaptı fiyatıda aynı kütahya porselenle ama daha kullanışlı oldu böylece..
zaten kahvaltı takımındaki çay fincanlarını peçeteliğini yada yumurtalığını kullanmıycam sonuçta:37:

bende geçenlerde karacanın kahvaltı ve misafir için yemek takımını aldım yemek takımım yuvarlak kahvaltı takımım kare yemek takımı kullanılırda kahvaltı takımını ne sıklıkta kullanırım bende bilmiyorum canım bende senin gibi düşünüyorum ama aldık bi kere

yazılan cevapları okumadım forum takipte görüp geldim.. ben kahvaltı takımını gereksiz bularak almamıştım, çok cicili bicili kahvaltı takımları görüp içim gitmedi değil, alacak paramda vardı ama almadım.. çok lazım olursa evlendkten sonrada alabilirim diye düşünmüştüm... şimdi evliyim iyikide almamışım hiç ama hiç gerek yokmuş. bernardodan günlük yemek takımı almıştım çok güzel pasta tabakları, takıma uygun küçük çatal bıçak takımı, takımla aynı renkte çay fincanları falan var. onları kullanıyorum lazım olduğunda...

Son düzenleme:
Kahvaltı takımı bence çok gerekli değil. Fazlalık yapan gereksiz parçaları var. Yumurtalık,fincan ve çaydanlık gibi. Ben tabaklarını günlük yemek-pasta tabağı olarak ya da kahvaltıda kullanıyorum. Kaselerim de kapaklı ve onları da zevkle kullanıyorum.

Bence kendi takımını kendin yapabilirsin. Hoşuna giden cıvıl cıvıl tabklardan takım yapabilirsin. Böylece hem kullanışlı hem de ekonomik olur.

Benim kahvaltı takımım güral porselen sami serisi. Ben zamanında 180 tl'ye almıştım. Şimdi bile kendi mağazasında 240 civarıydı en son gördüğümde.

Eki Görüntüle 320235 [
ATTACH=CONFIG]320234[/ATTACH]

Eklentiler

• $1000431_1568 (1).webp
    $1000431_1568 (1).webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 70
Back
X