Çok teşekkür ederim yorumunuz için..
peki parça parça hangi markanın vardır ? tam takım istemiyorum mesela sütlük vs.beyhude geliyor.. tabaklar fincanlar varsa katlı kurabiyelik lazım banada.
Bende sen gibi çok düşündüm canım en sonunda aldım
Benim aldıklarımda kare tabak, porselen setim klasik olanlardan ( çok önce almıştım) o yüzden kahvaltı takımımı misafir gelincede kullanmak istedim. Çaydanlığıyla beraber. Son kararım almak oldu. Cumartesi günü aldım bende..
Ayrıca günlük kullanmaya biev den kapaklı kahvaltılık aldım (reçel, zeytin, peynir) için..
gereksiz parçalar var haklısınız bende kullanmıyorum hiç ,marka konusunda bişey diyemicem çünkü öyle araştırma yapmadım çok fazla ,ama bazen marketlerde falan denk geliyorum çok sevimli kahvaltı tabakları fincanlar var öyle ayrı ayrı alıp takımda yapabilirsiniz ,onun rengine uygun da bir kurabiyelik alınabilir
hayırlı olsun şimdiden evliliğiniz inşallah ,Allah güzel günler göstersin dilerim
Çok teşekkür ederim yorumunuz için..
peki parça parça hangi markanın vardır ? tam takım istemiyorum mesela sütlük vs.beyhude geliyor.. tabaklar fincanlar varsa katlı kurabiyelik lazım banada.
Canım bende kahvaltı seti olarak almıcam kendim set oluşturucam.
Karacada çok güzel tek tek satılan tabaklar filan var.
Kahvaltılık için özellikle. Servis tabaklarıda var.
Ama beyaz porselen öyle renkli desenli değil.
Ben onlardan kendime bir set oluşturucam.
Canım ben karacanın tekli setini görmed,im hiç nerde satılır ki o şekilde.
evet canım karacada var...carmen serisi...çerezlik şeklinde kaseler,zeytinlikler v.s. güzel şeyler var...sitesinde katalogu var hatta
Ben serinin adını bilmiyodum eylem sen diyince baktım.
çok şıklar yahu gerçekten.
Zaten bunlardan alıcaktım daha da bi alasım geldi bakınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?