Kahvaltı Takımının Gerekliliği ve Fonksiyonelliği Hakkında ?

Sinoplu57

varsa SEN yoksa SEN...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2.798
27
358
Kızlar Mrb..
Dünden bu yana aklım karışmış vaziyette.. kahvaltı takımı almayı düşünmüyordum ama kuzenimde yeni almış ceyizine .. bana dedi kare aldım ,pasta takımı olarakta kullancam,özel zamanlarda sericem vs..
biz normalde kendi evimizde tabaklar içinde kahvaltı yapan bir aile degiliz o yüzden şart görmüyordum ama pasta takımı olrakta kullanılabilecegini söyledi..ve benim aklımı karıştırdı..
ve benım yemek takımlarım yuvarlak ,kareleri de çok begeniyorum .. alsam mı almasam mı diye düşünüyorum.. şurda düğüne kalmış 3 ay gibi bir süre kafam allak bullak oldu..
fikirlerinize ihtiyacım var lütfen..:26:

biz de her zaman kahvaltı tabakları kullananan bir aile değildik ,ama şimdi eşimle kahvaltı ederken ya da bir misafirim geldiğinde masada her şeyin takım olması çok hoşuma gidiyor :97:

illa çok fazla parçalar içeren bir takım almanıza gerek yok bence ama sadece tabaklar ve fincanlar bile hoş olcaktır. eşinizle özel kahvaltılar yapmak ,misafirinize özel sofralar sunmak hoşunuza gidicektir bence

Çok teşekkür ederim yorumunuz için..
peki parça parça hangi markanın vardır ? tam takım istemiyorum mesela sütlük vs.beyhude geliyor.. tabaklar fincanlar varsa katlı kurabiyelik lazım banada.

Son düzenleme:
Bende sen gibi çok düşündüm canım en sonunda aldım
Benim aldıklarımda kare tabak, porselen setim klasik olanlardan ( çok önce almıştım) o yüzden kahvaltı takımımı misafir gelincede kullanmak istedim. Çaydanlığıyla beraber. Son kararım almak oldu. Cumartesi günü aldım bende..
Ayrıca günlük kullanmaya biev den kapaklı kahvaltılık aldım (reçel, zeytin, peynir) için..

peki parça parça hangi markanın vardır ? tam takım istemiyorum mesela sütlük vs.beyhude geliyor.. tabaklar fincanlar varsa katlı kurabiyelik lazım banada.

gereksiz parçalar var haklısınız bende kullanmıyorum hiç ,marka konusunda bişey diyemicem çünkü öyle araştırma yapmadım çok fazla ,ama bazen marketlerde falan denk geliyorum çok sevimli kahvaltı tabakları fincanlar var öyle ayrı ayrı alıp takımda yapabilirsiniz ,onun rengine uygun da bir kurabiyelik alınabilir

hayırlı olsun şimdiden evliliğiniz inşallah ,Allah güzel günler göstersin dilerim

çok sağol canım yorumun için.bende günlük icin aldım kapaklı ama birde porselen lazım sankii böyle takımlı :) inş. karar veririm.

çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. rabbim hepimizi mutlu etsin inş. :107:
ayrı ayrı alıp takımlamak en mantıklısı,zira kahvaltı takımları içinde içime sinen model olmadı .. belki bulurum.. cok sağolun yardım için.

Canım bende kahvaltı seti olarak almıcam kendim set oluşturucam.
Karacada çok güzel tek tek satılan tabaklar filan var.
Kahvaltılık için özellikle. Servis tabaklarıda var.
Ama beyaz porselen öyle renkli desenli değil.
Ben onlardan kendime bir set oluşturucam.

canım bende kahvaltı tk aldım
hem pasta takımı hem kahvaltı takımı olrak kullanacağım

canım ben kahvaltı takımı almadım nedeni de içinde dediğin gibi gereksiz parçalarının bulunması ve 6 kişilik olmasıydı...günlük yemek takımımda 12 kişilik olduğu için onun parçalarını kullanıcam.bende zeytinlik,reçellik aldım...porlandın sitesine bir bak istersen orada parça parça olması gerekir.bende araştırmıştım bodrum diye bir serisi var hatta ama fiyatları yüksek...

sağolun kızlar yorumlarınız icin..sade istiyorum bende yada ufak desenleri olcak.. inş.bulurum ..
sanırım en güzeli parça şekilde oluşturmak ..
günlük için resimdekinin kırmızısından almıştım ,akrilikten..

Canım ben karacanın tekli setini görmed,im hiç nerde satılır ki o şekilde.

Canım ben karacanın tekli setini görmed,im hiç nerde satılır ki o şekilde.

Karacanın bütün mağazalarında var canım.
Metrocity. Eminönü. benim gördüklerim.
Tekli servis tabaklarıda var 4 yonca şeklinde oluyor.
onların küçük boyları. zeytinlikleri, peynir tabakları.
çeşit çeşit beyaz porselenler var.

evet canım karacada var...carmen serisi...çerezlik şeklinde kaseler,zeytinlikler v.s. güzel şeyler var...sitesinde katalogu var hatta

Canım benim de var kahvaltı takımım 6 kişilik. Bu yüzden kahvaltıya 4 kişi çağırabiliyorum. Ama masada çok hoş duruyor bence. Hem ben sadece misafir için kullanmıyorum. Kendimiz için de kullanıyorum.
Dediğin gibi içinde gereksiz parçaları var. sütlük ve çaydanlık gibi. Mesela ben çaydanlığını yağdanlık olarak kullanıyorum. Ama sütlük boş boş duruyor.
Arkadaşların da dediği gibi takım almaktansa tek tek alıp bir takım yapmak daha iyi. o zaman ister 6 kişilik yaparsın ister 12 kişilik.
illa bir markanın olmasına da gerek yok. züccaciyeler de çok güzel tabaklar var takım yapabileceğin.

karacanın satış yeri bulundugum yerde yok sanırım cnm..alışveriş merkezlerinden satışları mevcut burda.. aslında cok güzel takım yapılabilir.
miraggio cok teşekkür ettim yorumun için cnm.. tek tek olayını dikkate alıcam inş.

evet canım karacada var...carmen serisi...çerezlik şeklinde kaseler,zeytinlikler v.s. güzel şeyler var...sitesinde katalogu var hatta

Ben serinin adını bilmiyodum eylem sen diyince baktım.
çok şıklar yahu gerçekten.
Zaten bunlardan alıcaktım daha da bi alasım geldi bakınca

Ben serinin adını bilmiyodum eylem sen diyince baktım.
çok şıklar yahu gerçekten.
Zaten bunlardan alıcaktım daha da bi alasım geldi bakınca

bende beğeniyorum canım bu seriyi...yemek takımlarında düşünülmemiş paraların olması da mutlu ediyor insana ben yonca modelinden çerezlik almıştım...şimdi yine farklı bir modelinden 12 tane alıcam dondurma,çerez,yogurt,sütlü tatlılar gibi tek kişilik servisler için kullanıcam

Canım bence çooook parçalı kahvaltı takımı yerine günlük yemek takımı alıp kahvaltıda da kullanabilirsin.
Çünkü senin bir demliğin var onunda var, yumurtalık falan kullanılmıyor.Boşuna yer kaplıyor.
Böyle durumlar için 30 parça fincanlı bir yemek takımı ideal.

Önereceğim model kesinlikle bu fiyatıda güzel ve BİEV kalitesi.

6 çay fincanı
6 çay fincanı tabağı
6 kare büyük servis tabağı
6 kare küçük servis tabağı ( pasta tabağı )
6 çukur tabak

Fiyatı 99,00 TL.

Canım bende kıslarla aynı fikirdeyim, ayrı şekilde kahvaltı takımı almana hiç gerek yok şimdiki düşüncelerim olsaydı bende önceden almazdım. Yemek takımlarının servislerini kullanabilirsin, ortayada beyaz yada regarenk küçük kahvaltı takımları alabilirsin, zevkinle bi takım oluşturabilirsin. Servis tabaklarını pasta kek servislerin dede kullanabilirsin bir çok seçenek yaratılabilir.

Reçellerin zeytinlerin için bunlar gibi bir kap

Söğüş, sigara böreği vs için böyle bir tabak

Peynirler için bunun gibi birşey işini görür sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…