• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twetty'nin Cicileri

Bardak altlıkları

Bambu meyve sepeti tek çekmeye çalıştım ama katlandığı için hoş bir görüntü olmadı bende içine mandalina attım

Çaycımı Arzum'dan aldım ayıla,bayıla aldım inşallah herhangi bir sorun yaşamam dokunmatik çok sevdim :10:

Sanırım biraz kırmızı bir mutfak oldu :) banyo eşyalarımı da kırmızı aldım dün banyo paspası almaya gittim o da kırmızı olsun dedim ama sonra çok boğar banyoyu diye almaktan vazgeçtim teşekkür ederim canım
Kıpkırmızı mutfak :) güle güle ağının tadıyla kullan canım:16:

Herşeyin çok güzel gerçekten :) Çeyiz hazırlamak o kadar eğlenceli ki, inşallah kullanırken de bu kadar hevesli oluruz :)

Her bir parçan ayrı güzel sevdiceğinle güzel mutlu günlerde kullanman dileğiyle canım.

bu çeyiz nasl birşeydir bende de bağımlılık yaptı burda uzun zamandır takip ediyordum en sonunda dayanamadım üye oldum bende paylaşacağım :12:

Bende de bağımlılık yaptı aldıça alası geliyor insanın Evett sende paylaş senin de cicilerini görelim :16:
Her bir parçan ayrı güzel sevdiceğinle güzel mutlu günlerde kullanman dileğiyle canım.

bu çeyiz nasl birşeydir bende de bağımlılık yaptı burda uzun zamandır takip ediyordum en sonunda dayanamadım üye oldum bende paylaşacağım :12:

Ben haber veririm canım sana indirim olduğunda ne güzel senin düğününe 3 ay kalmış bir çok eksiğin bitmiştir :16::16:

Çeyiz olarak almak istediklerimin çoğunu bitirdim, sadece ufak tefek şeyler kaldı :31: Onları inşallah düğüne yakın bir zaman alıcam evde yer kaplıyor çünkü...

Önemli olarak bir çaydanlık ve elektrik süpürgesi kaldı :17:

Şu sıralar ben kına hediyelikleri ile uğraşıyorum :39:

Tesekkür ederim canım dün akşam beyaz eşyalarını gördüm,hayırlı olsun yazdım o sırada site bakıma girmiştir msjı geldi ,Samsung almakla çok iyi etmişsin bizde pazar günü Teknosa'dan Samsung tv aldık pazartesi gelip kurdular teknik servis bile o kadar kibar ve ilgili ki
Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan :nazar:

Ben çaydanlık almamak için gidip kendime Çaycı aldım çay içmeyi hiç sevmiyorum ancak kahvaltıda bir bardak heleki misafir gelince tam sen otururup çayını içeceksin çay biter ya deli oluyorum :) ben magnet ve oje yaptım sen ne düşünüyosun
Çeyiz olarak almak istediklerimin çoğunu bitirdim, sadece ufak tefek şeyler kaldı :31: Onları inşallah düğüne yakın bir zaman alıcam evde yer kaplıyor çünkü...

Önemli olarak bir çaydanlık ve elektrik süpürgesi kaldı :17:

Şu sıralar ben kına hediyelikleri ile uğraşıyorum :39:

Back
X