• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twetty'nin Cicileri

Tesekkür ederim canım dün akşam beyaz eşyalarını gördüm,hayırlı olsun yazdım o sırada site bakıma girmiştir msjı geldi ,Samsung almakla çok iyi etmişsin bizde pazar günü Teknosa'dan Samsung tv aldık pazartesi gelip kurdular teknik servis bile o kadar kibar ve ilgili ki

Ben çaydanlık almamak için gidip kendime Çaycı aldım çay içmeyi hiç sevmiyorum ancak kahvaltıda bir bardak heleki misafir gelince tam sen otururup çayını içeceksin çay biter ya deli oluyorum :) ben magnet ve oje yaptım sen ne düşünüyosun

Minik minik cam şişelerin içine lavanta koyup sticker hazırlicam canım :31:

Tesekkür ederim canım dün akşam beyaz eşyalarını gördüm,hayırlı olsun yazdım o sırada site bakıma girmiştir msjı geldi ,Samsung almakla çok iyi etmişsin bizde pazar günü Teknosa'dan Samsung tv aldık pazartesi gelip kurdular teknik servis bile o kadar kibar ve ilgili ki

İyiki samsung almışız o zaman , sağol canım sizinkide hayırlı olsun :nazar:

canım her şeyin çok güzel, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

paris tabaklarını çok beğendim onları nereden aldın.

Bardak altlıkları

Bambu meyve sepeti tek çekmeye çalıştım ama katlandığı için hoş bir görüntü olmadı bende içine mandalina attım

Çaycımı Arzum'dan aldım ayıla,bayıla aldım inşallah herhangi bir sorun yaşamam dokunmatik çok sevdim :10:

bardak altlıklarına bayıldım, güle güle kullan, nerden aldın acaba?

söylerim tabiki canım k.ören gazino'da maximum avm diye bir mağaza var ordan aldım hem de yanlış hatırlamıyosam 3.5 lira olması gerekiyordu,umarım sende bulursun :16::16:
Güle güle kullan çok ciciler.. mağazanın nerede olduğunu söyleyebilir misin acaba burdan ya da özelden? :)

Back
X