- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben de onun için girdim ama henüz yuklememis ,herkes merakla beklemedebnde konu açtın mı diye baktım dort gozle bekliyorum..
Konuşmak kolay, kur masayı da icratı görelimGevrek zeytin peynir kek köy yumurtası portakal suyu ceviz kayısı sigara böreği ekmek kızartma omlet de olur bak ha bi de nutellali krep
Neden olmasınTavayla pişirip koyuyormuşum ve 1. Oluyormuş
Tamam o senin kimse yapamazYapan olursa konusunu taşırımSucuklu yumurtami çalmayın
İlk bölümü sizden alalımBeklemedeyiz...Fragmanlar bitti ama bir türlü program başlamadı.
10 sene mi Ben o kadar bekleyememBen yine buradan hayran hayran hamarat kk hanımlarına bakacağım.
Bir 10 seneye kadar ben de katılmayı planlıyorum
Sofranızda bunlar mı olacakKonu ne zaman geliyor herkes sabırsızlıkla bekliyorGevrek zeytin peynir kek köy yumurtası portakal suyu ceviz kayısı sigara böreği ekmek kızartma omlet de olur bak ha bi de nutellali krep
Yanlış hatırlamıyorsam nuryolu na destek vermiştinBirlikte katılacaktınızAynen ben de onun için girdim ama henüz yuklememis ,herkes merakla beklemede
Yanlış hatırlamıyorsam nuryolu na destek vermiştinBirlikte katılacaktınız
Tamam o zaman onlarda menemen yapsınTamam o senin kimse yapamazYapan olursa konusunu taşırım
nananais nedense sende yarışmaya katılacakmış gibi bir şey hissediyorum neden acabaTamam o zaman onlarda menemen yapsın
e yamığım senden de bi şov goreydik kşke :))Aynen ben de onun için girdim ama henüz yuklememis ,herkes merakla beklemede
Tabi ki katilacagim, hamarat olduğumu herkes gorsunnananais nedense sende yarışmaya katılacakmış gibi bir şey hissediyorum neden acaba
Sende diyet kahvaltısı kur canim,Balık oylamaya geldim,birde ne göreyim,kahvaltı sofraları yarışması baslamış.
Katılanlara bol şans.
Ben katılamayacağım bu kez,Karatay tarzı besleniyorum bu dönem,dolayısıyla benim sofram kimseyi açmaz zira ekmek dahi yok en basidinden