- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni hayatta bırakmam o lokma buraya gelecekSen bizi cekiyorsun ya tatlı yapmayanlarla da elbet sohbet edersin
Beceriksizlik diyenlerden kork nuryolu da hamsili pilav yaptı az daha birinci olacaktıEn son beceriksizim ayaklarına yatıyordu ama serbetliyi patlatacak bence
Amin nevoşum,Rabbim seninde çocuklarına uzun ömürler versin inşaallah,sağlıkla...2005 doğumlular canım
Sizede maşaallah canımRabbim birlikte ,sağlıklı,uzun ömürler geçirirsiniz inşaallah
Amin canım çok sağolAmin nevoşum,Rabbim seninde çocuklarına uzun ömürler versin inşaallah,sağlıkla...
Ayyy niye soyledin yahh, tatlım ortaya çıktı (sanki kimse bilmiyor )Seni hayatta bırakmam o lokma buraya gelecek
Çok övdün tarifini istiyorum
Sanki kimse bilmiyorAyyy niye soyledin yahh, tatlım ortaya çıktı (sanki kimse bilmiyor )
Çok kolay bir tarif nanam çocuklar için ideal..Ayy ben bir mesaj okuyorum siz 3 mesaj yazıyorsunuz, anca bitti diyeceğim hâlâ mesajlar geliyor yahuu
Kakaom ben yerim valla o sürpriz yumurtayı bana ver
Ooooo prensesim fikrini değiştridin galibaKızlar siz aranızda yarışmada yarışacak tatlılarınızı aranızda paylaştınız sanırım,bana da bir tatlı ismi önerin,ucundan kıyısından belki bende katılırım,bir el atın şu yamuğa
Ayy şansa kaybetti ya, hâlâ aklımda kılçıksız hamsi tavaBeceriksizlik diyenlerden kork nuryolu da hamsili pilav yaptı az daha birinci olacaktı
O lokma ve tarifi buraya gelmeli.Ayyy niye soyledin yahh, tatlım ortaya çıktı (sanki kimse bilmiyor )
Yapan olursa ortadan kaldirirsin senSanki kimse bilmiyor
Tatlını sahiplenmiş oldun kimse yapamaz
Valla her an herşey olabilir Nevoşum,bana belli olmazSırf muhabbet olsun,renk olsun diye katılabilirim,versene özelden bir fikirAman kimse duymasınOoooo prensesim fikrini değiştridin galiba
Şerbetli tatlı çokFikir verebilirim
Ay prensesi m ne tarifler varrrdilber dudağını desem,hanım gobegimi kuş yuvasimi desemKızlar siz aranızda yarışmada yarışacak tatlılarınızı aranızda paylaştınız sanırım,bana da bir tatlı ismi önerin,ucundan kıyısından belki bende katılırım,bir el atın şu yamuğa
İnşaalah senden önce kimse yapmazYapan olursa ortadan kaldirirsin sen
Bende yerimmÇok kolay bir tarif nanam çocuklar için ideal..
Tamam canımValla her an herşey olabilir Nevoşum,bana belli olmazSırf muhabbet olsun,renk olsun diye katılabilirim,versene özelden bir fikirAman kimse duymasın