Gazoz tatlısiValla her an herşey olabilir Nevoşum,bana belli olmazSırf muhabbet olsun,renk olsun diye katılabilirim,versene özelden bir fikir Aman kimse duymasın
Vezir barnağı mı desenAy prensesi m ne tarifler varrrdilber dudağını desem,hanım gobegimi kuş yuvasimi desem
Ben özelden de yazışsanız anlıyorum ,bana külyutmaz derlerValla her an herşey olabilir Nevoşum,bana belli olmazSırf muhabbet olsun,renk olsun diye katılabilirim,versene özelden bir fikir Aman kimse duymasın
Konu açılsın hemen ekleyecegim lokmamı kaptırmamİnşaalah senden önce kimse yapmaz
Bunlar iş birliği yapıyorlar deynebimBen özelden de yazışsanız anlıyorum ,bana külyutmaz derler
Kız ne alengirli isimler bizim bu tatlılar,tamam buldum sütlü Nuri yapıcam benAy prensesi m ne tarifler varrrdilber dudağını desem,hanım gobegimi kuş yuvasimi desem
Nanam bende bu pozisyonda bekliyor olacağımKonu açılsın hemen ekleyecegim lokmamı kaptırmam
Bende baklava dilimlerine dantel orecegimKız ne alengirli isimler bizim bu tatlılar,tamam buldum sütlü Nuri yapıcam bengeçen sene 1.olmuştu,bende bu sefer çubuğa geçirip üstüne kurdela bağlayıp servis edicem @nuryolu taş geldimi canım,çok pis kıskandım seni
Kaptırma kimseye senden almak istiyoruzKonu açılsın hemen ekleyecegim lokmamı kaptırmam
Sanki senin sunumlar çok basit oluyorBende baklava dilimlerine dantel orecegim
Hımmmm bi inceliyeyim ben o papyonuKızlar fiyonk işi biliyorsunuz oyları kapıyor, ona benzer papyon tatlısı var yapmak isteyenlere duyurulur, ben aşkım lokmam olmasa yapardım
Kakaom sen bir ben iki diğerleri 3.lük için kapissinNanam bende bu pozisyonda bekliyor olacağımcatal bıçak elimde hep hazırım ben ayol
Şey kem,küm banami dedinSanki senin sunumlar çok basit oluyorSanada süslemeyi yasaklıyoruz
Sana dedim tabii kiŞey kem,küm banami dedin
VermemmmKaptırma kimseye senden almak istiyoruz
Gravat bağlasak olmaz mı işimizi garantiye alalımHımmmm bi inceliyeyim ben o papyonu
Kakaom sen bir ben iki diğerleri 3.lük için kapissin