Allah kabul etsin canımBirileri arkamdan konuşmuş
Bugün niyetliydim anca kendimi topluyorum
Bende arkadaşlara senden bahsediyordum,bir gelse çok özledim diyordum,Birileri arkamdan konuşmuş
Mevla kabul etsin nanamBirileri arkamdan konuşmuş
Kesin fake dirEvet takip ediyorum uslu uslu yazıyorsun
Tatlıcı başı sen mişsin öyle söylüyorlar
Tatlı yapacaksın, nasıl unutulursun
Öyle böyle 3.lüğü kaptı hatunBende arkadaşlara senden bahsediyordum,bir gelse çok özledim diyordum,
Aşkolsun tatlı yapmayanlarla sohbet etmiyor muyumTatlı yapacaksın, nasıl unutulursun
Aaaa maşaallah kızlarına Nevoşumİyi oy aldık oda yetmez mi
Benim kızların doğum günü 31 Mart ben o günü ondan bekliyorum
Kız hiç bakmadım yemin ederim kim kimi geçmiş diye,tek bildiğim Nuryolu tüm oyları silip süpürmüştü,dur bakayım kim ne durumdaAyıptır söylemesi seni geçtim he he .Oylar bize kaşıkla ,ilk beşe kepçeyle geliyor
Ama öyle Kakaom,geçende birisi oyunu çekmişti farkettimbu iyiydi mehter takımı
Yeni işine alışabildin mi?Öyle böyle 3.lüğü kaptı hatun
Demeyin nazar değmesin 4. yarışma sonunda oluyorÖyle böyle 3.lüğü kaptı hatun
Hicte bilem tatli yapmasamda unutmazdi beni nevrestemTatlı yapacaksın, nasıl unutulursun
2005 doğumlular canımAaaa maşaallah kızlarına Nevoşumayrıca benim ve eşimin evlilik yıldönümümüz canım,senin ikizler kaç yılında doğdu merak ettim, bizim evlendiğimiz yıl 2007
Kız hiç bakmadım yemin ederim kim kimi geçmiş diye,tek bildiğim Nuryolu tüm oyları silip süpürmüştü,dur bakayım kim ne durumdaAyrıca helal olsun sana canım,tebrik ederim
Ama öyle Kakaom,geçende birisi oyunu çekmişti farkettimkız 2 gündür bakmıyordum sonuçlara en son 91 dim şimdi 92 olmuşum,böyle gıdım gıdım gidiyorum
En son beceriksizim ayaklarına yatıyordu ama serbetliyi patlatacak benceBaklavami açacaktı bu hatun nanam @talhayasir
Sen merak etme ben seni hiç unutmamHicte bilem tatli yapmasamda unutmazdi beni nevrestem
Yakisirrrr.Demeyin nazar değmesin 4. yarışma sonunda oluyor
Şakacı insanBana sürpriz yapacakmışsın
Sen bizi cekiyorsun ya tatlı yapmayanlarla da elbet sohbet edersinAşkolsun tatlı yapmayanlarla sohbet etmiyor muyum