- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Dema öyle prensesimBeni etiketlememişsin Kakao bana resmen üvey evlat muamelesi yapmışsınama sadece yumurtanın çikolata kısmını ben yiyebilirmiyim rica etsem,biliyorsun vitamini kabuğunda
HoşbuldummmmSağol canım bende kaç gündür onu arıyorum
Hoşgeldin sefalar getirdinSiyasette mi takılıyordun
Kaldı 1 gün.8,sıradan beri nasıl geçeceğim siziDeynep hepimizi geçecek maşaallahÇok nazlandı ama oyları kaptı
Dema öyle prensesimBeni etiketlememişsin Kakao bana resmen üvey evlat muamelesi yapmışsınama sadece yumurtanın çikolata kısmını ben yiyebilirmiyim rica etsem,biliyorsun vitamini kabuğunda
YuppiiiiiHayırlı Akşamlar kızlar ne yapıyorsunuz
Aklıma gelenleri yazdım
deynepnaz
@talhayasir
@nuryolu
@bilinmeyenfx
N Nana
Kakao ve Ben
yamukprenses
nameaver
@Memfis
İyi yapmışsın Nevoşum,sizleri gördüm iyi oldum,oyları görmez olaydım,2 günde sadece 1 oy daha almışım,neler oluyor,ben yokken birileri oylarını geri alıp arkadan gelenler yeni oy mu atıyor.Mehter takımı gibiyim 2 ileri 1 geriİyiyim canım çok şükürBaktım siz gelmiyorsunuz davet edeyim dedim
Aman akıllı olun ceza almayın,uslu uslu yazınHoşbuldummmm
Malum mekanımız orası
Yarın topigime yazacağımTarifini alalım
İyi oy aldık oda yetmez miKaldı 1 gün.8,sıradan beri nasıl geçeceğim sizi
Super yazmissin deynepcimTalhayasirle ben burdayız örtmenim
Yamuk siyaset bölümünde takılıyor
Bilinmeyen,nameaver de kesin siyasettedir
Kakao mutfakta uğraşıyordu ,bitirince yükleyecekti
Nuryolu bu mesajı yarın görür cevap yazar
Nananais,kerata 3.lüğü garantiledi,boşladı buraları
Yoklama bitti örtmenim
Ayıptır söylemesi seni geçtim he he .Oylar bize kaşıkla ,ilk beşe kepçeyle geliyorİyi yapmışsın Nevoşum,sizleri gördüm iyi oldum,oyları görmez olaydım,2 günde sadece 1 oy daha almışım,neler oluyor,ben yokken birileri oylarını geri alıp arkadan gelenler yeni oy mu atıyor.Mehter takımı gibiyim 2 ileri 1 geri
İyi yapmışsın Nevoşum,sizleri gördüm iyi oldum,oyları görmez olaydım,2 günde sadece 1 oy daha almışım,neler oluyor,ben yokken birileri oylarını geri alıp arkadan gelenler yeni oy mu atıyor.Mehter takımı gibiyim 2 ileri 1 geri
Seni kadroya aldım canım
Uslu uslu yazıyorum ki :)Aman akıllı olun ceza almayın,uslu uslu yazınSonra bize kim tatlı yapacak
İyi yapmışsın Nevoşum,sizleri gördüm iyi oldum,oyları görmez olaydım,2 günde sadece 1 oy daha almışım,neler oluyor,ben yokken birileri oylarını geri alıp arkadan gelenler yeni oy mu atıyor.Mehter takımı gibiyim 2 ileri 1 geri
Evet takip ediyorum uslu uslu yazıyorsunUslu uslu yazıyorum ki :)
Tatlıcı başı kimse o yapsın ben bilmez
Anemmm ayaklı gazeteciTalhayasirle ben burdayız örtmenim
Nuryolu bu mesajı yarın görür cevap yazar
Nananais,kerata 3.lüğü garantiledi,boşladı buraları
Yoklama bitti örtmenim
Birileri arkamdan konuşmuşTalhayasirle ben burdayız örtmenim