- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
Yeni isin hayirli olsun kakao, iyi gecelerOy kızlar oyyyy.. Çok yorgunum bugün ise başladım... N Nana tebrikler bacım.. SORVARYOYU. İzledim o gizem kerime çok sinir oldum.su an çilek yiyorum az sonrada yatacagimm.ben bunları buraya neden yazdım bilemiyorumiyi geceler bacilar @deynepnaz ben bu yorgun halimle baklava açar atarım bak buraya o yüzden o baklavayi acc öptüm hepinizi
Senin adına sevindim,kendi adımıza üzüldüm,iş yerinde net yok mu gizli gizli girsen,önceki gibiOy kızlar oyyyy.. Çok yorgunum bugün ise başladım... N Nana tebrikler bacım.. SORVARYOYU. İzledim o gizem kerime çok sinir oldum.su an çilek yiyorum az sonrada yatacagimm.ben bunları buraya neden yazdım bilemiyorumiyi geceler bacilar @deynepnaz ben bu yorgun halimle baklava açar atarım bak buraya o yüzden o baklavayi acc öptüm hepinizi
Şöbiyet yapacağım ,kardeşim istiyor dedin yaNapacagmisim
Canım hayırlı olsunOy kızlar oyyyy.. Çok yorgunum bugün ise başladım... N Nana tebrikler bacım.. SORVARYOYU. İzledim o gizem kerime çok sinir oldum.su an çilek yiyorum az sonrada yatacagimm.ben bunları buraya neden yazdım bilemiyorumiyi geceler bacilar @deynepnaz ben bu yorgun halimle baklava açar atarım bak buraya o yüzden o baklavayi acc öptüm hepinizi
Oy kızlar oyyyy.. Çok yorgunum bugün ise başladım... N Nana tebrikler bacım.. SORVARYOYU. İzledim o gizem kerime çok sinir oldum.su an çilek yiyorum az sonrada yatacagimm.ben bunları buraya neden yazdım bilemiyorumiyi geceler bacilar @deynepnaz ben bu yorgun halimle baklava açar atarım bak buraya o yüzden o baklavayi acc öptüm hepinizi
Şöbiyet yapacağım ,kardeşim istiyor dedin ya
Sıkıyorsa sade olmasın.Hic biseyi de unutmuyon kiz
Kazanmak icin.degil katilmak icin katilcam sadece amaExtra sunum extra ugras yok ,sade bi sunum olcak
Wynonna .Önceden Kakaoyla nananais başabaş gidiyordu,şimdi biz. .Gerçi bizim durumumuzun oylamaya etkisi yok ama .Sana yetiştim bak,gördün mü?
Tatlılar kategorisinde yarışacak mısın?Birinci ve ikinci olsaydik bana yetisseydin delirirdim heralde
yok ben almıyımTatlılar kategorisinde yarışacak mısın?
Canım hayırlı olsun
Allah kolaylık versin,herşey gönlünce olur inşaallah
Hayırlı geceler
Yamukprenses burda öğretmenimHayırlı Akşamlar kızlar ne yapıyorsunuz
Aklıma gelenleri yazdım
deynepnaz
@talhayasir
nuryolu
@bilinmeyenfx
N Nana
Kakao ve Ben
yamukprenses