Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
İyi oy aldık oda yetmez mi:KK45:
Benim kızların doğum günü 31 Mart ben o günü ondan bekliyorum :KK45:
Aaaa maşaallah kızlarına Nevoşum:nazar: ayrıca benim ve eşimin evlilik yıldönümümüz canım,senin ikizler kaç yılında doğdu merak ettim, bizim evlendiğimiz yıl 2007

Ayıptır söylemesi seni geçtim he he .Oylar bize kaşıkla ,ilk beşe kepçeyle geliyor:KK53:
Kız hiç bakmadım yemin ederim kim kimi geçmiş diye,tek bildiğim Nuryolu tüm oyları silip süpürmüştü,dur bakayım kim ne durumda:KK48:Ayrıca helal olsun sana canım,tebrik ederim:KK19:
:KK70::KK70:bu iyiydi mehter takımı
Ama öyle Kakaom,geçende birisi oyunu çekmişti farkettim:KK53:kız 2 gündür bakmıyordum sonuçlara en son 91 dim şimdi 92 olmuşum,böyle gıdım gıdım gidiyorum:KK48:

Aaaa maşaallah kızlarına Nevoşum:nazar: ayrıca benim ve eşimin evlilik yıldönümümüz canım,senin ikizler kaç yılında doğdu merak ettim, bizim evlendiğimiz yıl 2007

Kız hiç bakmadım yemin ederim kim kimi geçmiş diye,tek bildiğim Nuryolu tüm oyları silip süpürmüştü,dur bakayım kim ne durumda:KK48:Ayrıca helal olsun sana canım,tebrik ederim:KK19:

Ama öyle Kakaom,geçende birisi oyunu çekmişti farkettim:KK53:kız 2 gündür bakmıyordum sonuçlara en son 91 dim şimdi 92 olmuşum,böyle gıdım gıdım gidiyorum:KK48:
2005 doğumlular canım:KK19:
Sizede maşaallah canım:nazar:Rabbim birlikte ,sağlıklı,uzun ömürler geçirirsiniz inşaallah:KK36:

X