- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Kadın oldugu degil hissetigi yastatir demis buyuk düsunurler
Ekmegin arasinda küp küp sekerler bide guzel bi sunumla birincilik garantiSen ekmekli tatlı yapcaksın sakın eğiştirme kimseyede söyleme
He he ben biliyorum ki ne yapacağını?Sen ekmekli tatlı yapcaksın sakın eğiştirme kimseyede söyleme
Sen bu yıl görürsünBende seni furacağımm o zaman
Yokkkk sen daha yenisin nevoşumm
Ekmegin arasinda küp küp sekerler bide guzel bi sunumla birincilik garanti
Bu kadar korktuğumuzu belli etmeyelim arkadaşlarHe he ben biliyorum ki ne yapacağını?Kimi kandırıyorsun sen
Yok korkmak degil nevrestecim fikir veriyoz sadeceBu kadar korktuğumuzu belli etmeyelim arkadaşlar
Sen ekmekli tatlı yapcaksın sakın eğiştirme kimseyede söyleme
He he ben biliyorum ki ne yapacağını?Kimi kandırıyorsun sen
Kurdele kesin gerisi önemli değilYo sir aramizda nevoscumAma aramizda casuslar olabilir
Kurdele kesin gerisi önemli değil
Bak bu çok iyi fikirKullanici adimi kurdelanur mu yapsam acaba
BilmiyorumNe tur planlar beni cimYemegimize mushil mi atcaklar yoksa
Bende merak etmistim nerdeOy kızlar oyyyy.. Çok yorgunum bugün ise başladım... @nananais tebrikler bacım.. SORVARYOYU. İzledim o gizem kerime çok sinir oldum.su an çilek yiyorum az sonrada yatacagimm.ben bunları buraya neden yazdım bilemiyorumiyi geceler bacilar @deynepnaz ben bu yorgun halimle baklava açar atarım bak buraya o yüzden o baklavayi acc öptüm hepinizi
Nevos yapmaz oyle seylerbuldum planinizi
nuryolu @_VUSLAT_ Kakao ve Ben deynepnaz @yamukprenses B Be_Ni_1012 @Feraceli
arkanizdan ne isler cevriliyor ben olmasam ayakta uyucaktiniz
isin basinda herzamanki gibiNevreste var
hücuuuummm nevosaarkanizda ben varim korkmayin
Evet canım ise başladım haliyle yeni ortam alışma devresi, anca akşamları bir ceeee diyeceğim sizlere
İs deyince bende ev isi sanmistimEvet canım ise başladım haliyle yeni ortam alışma devresi, anca akşamları bir ceeee diyeceğim sizlere