Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Oy kızlar oyyyy.. Çok yorgunum bugün ise başladım... N Nana tebrikler bacım.. SORVARYOYU. İzledim o gizem kerime çok sinir oldum.su an çilek yiyorum az sonrada yatacagimm.ben bunları buraya neden yazdım bilemiyorum:confused::confused:iyi geceler bacilar:KK60:@deynepnaz ben bu yorgun halimle baklava açar atarım bak buraya o yüzden o baklavayi acc :KK4: öptüm hepinizi
Yeni isin hayirli olsun kakao, iyi geceler:KK49:

Oy kızlar oyyyy.. Çok yorgunum bugün ise başladım... N Nana tebrikler bacım.. SORVARYOYU. İzledim o gizem kerime çok sinir oldum.su an çilek yiyorum az sonrada yatacagimm.ben bunları buraya neden yazdım bilemiyorum:confused::confused:iyi geceler bacilar:KK60:@deynepnaz ben bu yorgun halimle baklava açar atarım bak buraya o yüzden o baklavayi acc :KK4: öptüm hepinizi
Senin adına sevindim,kendi adımıza üzüldüm,iş yerinde net yok mu gizli gizli girsen,önceki gibi:KK53:

Canım hayırlı olsun:KK60:
Allah kolaylık versin,herşey gönlünce olur inşaallah:KK60:
Hayırlı geceler:KK36:

:KK60::KK60:
Bende izledim sivoyvuru. Favorim nihalle yılmaz bey :KK30::KK30:
Hayırlı olsun bacım yeni işin. Bu arada senden bomba tatlı bekliyoruz,öyle ki birinci belli ikinci kim diyelim :KK8::KK8:

Nerde bu hanımlar nerde bu N Nana nerde bu deynepnaz deynepnaz @bilinmeyenfx Nevreste Nevreste nuryolu nuryolu SÜRPRİZ YUMURTA
IMG_20160329_223725.jpg

IMG_20160329_223845.jpg

X