Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
O biraz zor.Pratiği olanlar katılsın,ben tatlıyı satın almada becerikliyim.Yine de ilk üçtesin lafını duymak bile iyiymiş be
Tatlı yapmak bazlama yapmaktan zor değil ki (Baklava konusunda bişey diyemem, sonuçta büyük tepsi ve küçük tepsi yapmak bir değil, gerçi her şekilde oyalayıcı)
Ama tatlı çeşidi kahvaltılıktan daha çoktur bence

Aman kalsın,kahvaltı sofrasında ne var dedim,küçümsedim,ağzım açık kaldı sunumlardan.Kolay bulduğumda böyle zorlanırsam,zor bulduğumda başıma neler gelir bilemem.

Aman kalsın,kahvaltı sofrasında ne var dedim,küçümsedim,ağzım açık kaldı sunumlardan.Kolay bulduğumda böyle zorlanırsam,zor bulduğumda başıma neler gelir bilemem.
Haklısın da, ama kahvaltı sofrası bütündü, yani hem yapım aşamalarını hemde sofrayı sunduk (gerçi ben sofra işinde fotoğraflamada çuvalladım azcık)
Ama şimdi tek tatlı ve yapım aşamaları, sadece tabakta sunum olur sanırım. (Sonuçta gün menüsü dememişler )

Anacım yine tek bırakmazlar tatlıyı görürsün

Ayyy kategörilere bi yenisi eklendi gün menüsü

Nevreste önceki yapılan tatlı yarışması linkini verse de görsek
,ben baktım ,göremedim.,katılanlara fikir olurdu.
Canım onu ilk zamnlar yapmıştıkZaten 5-6 tarif katılmıştı ve tatlılar bölümünde ordan karıştırıp bakmak lazım..Daha sonra yapılanları tek tek link verebilirimŞimdi kaçmam lazım

Son karar karışık olması sanırım
yarışma ne zaman başlayacak ki kimse birşey yapmadan yaparsam katılırım yoksa katılmam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…