Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine napmisim 7 bela nanaHepsi nuryolu nun başının altından çıktı zaten
Mutlu pazarlar kakaocuğum,geçte olsa herkese mutlu pazarlar kızlarMutlu Pazarlarrrr...Yarismaci Arkadaşlarım
Eki Görüntüle 1803497
Şimdi bu mesajını beğenirsem bana ver der gibi olacak ama olsun yinede beğeneceğim,hihihi
Ben yazılan çoğu mesajı beğendiğim için sorun yok , galiba sanırsamŞimdi bu mesajını beğenirsem bana ver der gibi olacak ama olsun yinede beğeneceğim,hihihi
İyiyim Prensesim sen nasılsınNevreste nasılsın canım,muahh
Olsun olsun subliminal mesaj olarak veriyoruz biz alttan alttan çaktırma,sen beğen yinede,ne olur ne olmazBen yazılan çoğu mesajı beğendiğim için sorun yok , galiba sanırsam
Tabi canım 1 oy 1 oydurOlsun olsun sublimal mesaj olarak veriyoruz biz alttan alttan çaktırma,sen beğen yinede ne olur ne olmaz
Şükür diyelim canım,her yerim ağrıyor bugün nedense,başım ağrıyor,belim ağrıyor,bacağım ağrıyor ama iyiyim şükür.Son kullanma tarihim mi geçiyor acaba benim,yaşlandımmı acabaİyiyim Prensesim sen nasılsın
Yok canım ne yaşlanması daha çok gençsinŞükür diyelim canım,her yerim ağrıyor bugün nedense,başım ağrıyor,belim ağrıyor,bacağım ağrıyor ama iyiyim şükür.Son kullanma tarihim mi geçiyor acaba benim,yaşlandımmı acaba
Evet aynen öyle Nevoşum,havalar bir sıcak bir soğuk,geçen hafta yazlıklarla dolaşıyorduk,2 gündür montları tekrardan giymeye başladık,aç kapa aç kapa artema gibi oldukYok canım ne yaşlanması daha çok gençsin
Havalardan canım sıcak mı soğuk mu belli olmuyorDikkat etemke lazım
Artema gibi olduysan sorun yok,çabuk bozulmuyor deniliyorEvet aynen öyle Nevoşum,havalar bir sıcak bir soğuk,geçen hafta yazlıklarla dolaşıyorduk,2 gündür montları tekrardan giymeye başladık,aç kapa aç kapa artema gibi olduk
Haklısın deynepçiğim arada ayarım bozuluyor ama pek sorun çıkarmamArtema gibi olduysan sorun yok,çabuk bozulmuyor deniliyor
O yüzden biraz daha dikkat etmek lazım2Gündür biraz daha serinlediEvet aynen öyle Nevoşum,havalar bir sıcak bir soğuk,geçen hafta yazlıklarla dolaşıyorduk,2 gündür montları tekrardan giymeye başladık,aç kapa aç kapa artema gibi olduk
Ee neli yapıcan paklavayı.Bu sevincimin 100 puan almakla ilgisi yok.Nereden çıkardınız..@Nevreste oy veren herkese benden çay ver,yanına da poğaça ver,sıcak olsun.Gerçi 3 kişi verdiğini yazdı ama ..Hadi işin kolaylaştı.100 kişiden 3 kişiye indi.Ha bide yanına kahvaltılık koymayı unutma.