Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Masayı hazırlamayı son günlere bıraktığım gibi oy verme işlemini de sona bıraktım.İlk oyum kıymalı su böreği N Nana 'e vereceğim de,2.oya karar veremedim henüz.4 tane arasında gidip geliyorum:KK64:.Kendime mi versem acaba:KK53:
Şimdi bu mesajını beğenirsem bana ver der gibi olacak ama olsun yinede beğeneceğim,hihihi:KK53:

Şükür diyelim canım,her yerim ağrıyor bugün nedense,başım ağrıyor,belim ağrıyor,bacağım ağrıyor ama iyiyim şükür.Son kullanma tarihim mi geçiyor acaba benim,yaşlandımmı acaba:KK61:
Yok canım ne yaşlanması daha çok gençsin:nazar:
Havalardan canım sıcak mı soğuk mu belli olmuyor:KK12:Dikkat etemke lazım:KK19:

:KK73: :KK73: :KK73:.Bu sevincimin 100 puan almakla ilgisi yok.Nereden çıkardınız.:KK53:.@Nevreste oy veren herkese benden çay ver,yanına da poğaça ver,sıcak olsun.Gerçi 3 kişi verdiğini yazdı ama .:KK70:.Hadi işin kolaylaştı.100 kişiden 3 kişiye indi.Ha bide yanına kahvaltılık koymayı unutma.:KK45:

:KK73: :KK73: :KK73:.Bu sevincimin 100 puan almakla ilgisi yok.Nereden çıkardınız.:KK53:.@Nevreste oy veren herkese benden çay ver,yanına da poğaça ver,sıcak olsun.Gerçi 3 kişi verdiğini yazdı ama .:KK70:.Hadi işin kolaylaştı.100 kişiden 3 kişiye indi.Ha bide yanına kahvaltılık koymayı unutma.:KK45:
Ee neli yapıcan paklavayı:KK51:
Artık bunu kutlamak için bi paklava yaparsın:KK53:

X