- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Baklavayı sana bıraktım,benim yarışmaya katılacağım şüpheli,yazdıklarımla yanınızda olacağım,sizi motive edecek biri de lazımEe neli yapıcan paklavayı
Artık bunu kutlamak için bi paklava yaparsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baklavayı sana bıraktım,benim yarışmaya katılacağım şüpheli,yazdıklarımla yanınızda olacağım,sizi motive edecek biri de lazımEe neli yapıcan paklavayı
Artık bunu kutlamak için bi paklava yaparsın
Benim hislerim kuvvetlidir, bu tatlı yarışmasında ilk 3 tesinBaklavayı sana bıraktım,benim yarışmaya katılacağım şüpheli,yazdıklarımla yanınızda olacağım,sizi motive edecek biri de lazım
O biraz zor.Pratiği olanlar katılsın,ben tatlıyı satın almada becerikliyim.Yine de ilk üçtesin lafını duymak bile iyiymiş beBenim hislerim kuvvetlidir, bu tatlı yarışmasında ilk 3 tesin
Bak beni dediydi dersin
Tatlı yapmak bazlama yapmaktan zor değil ki (Baklava konusunda bişey diyemem, sonuçta büyük tepsi ve küçük tepsi yapmak bir değil, gerçi her şekilde oyalayıcı)O biraz zor.Pratiği olanlar katılsın,ben tatlıyı satın almada becerikliyim.Yine de ilk üçtesin lafını duymak bile iyiymiş be
Aman kalsın,kahvaltı sofrasında ne var dedim,küçümsedim,ağzım açık kaldı sunumlardan.Kolay bulduğumda böyle zorlanırsam,zor bulduğumda başıma neler gelir bilemem.Tatlı yapmak bazlama yapmaktan zor değil ki (Baklava konusunda bişey diyemem, sonuçta büyük tepsi ve küçük tepsi yapmak bir değil, gerçi her şekilde oyalayıcı)
Ama tatlı çeşidi kahvaltılıktan daha çoktur bence
Haklısın da, ama kahvaltı sofrası bütündü, yani hem yapım aşamalarını hemde sofrayı sunduk (gerçi ben sofra işinde fotoğraflamada çuvalladım azcık)Aman kalsın,kahvaltı sofrasında ne var dedim,küçümsedim,ağzım açık kaldı sunumlardan.Kolay bulduğumda böyle zorlanırsam,zor bulduğumda başıma neler gelir bilemem.
Anacım yine tek bırakmazlar tatlıyı görürsünHaklısın da, ama kahvaltı sofrası bütündü, yani hem yapım aşamalarını hemde sofrayı sunduk (gerçi ben sofra işinde fotoğraflamada çuvalladım azcık)
Ama şimdi tek tatlı ve yapım aşamaları, sadece tabakta sunum olur sanırım. (Sonuçta gün menüsü dememişler )
Ben jan jon işiyle uğraşmam arkadaşım.. Zaten eski yarışmalardada öyle abartılı sunumlar yok, kahvaltı masası olduğundan böyle oldu bence..Anacım yine tek bırakmazlar tatlıyı görürsün
Nevreste önceki yapılan tatlı yarışması linkini verse de görsekBen jan jon işiyle uğraşmam arkadaşım.. Zaten eski yarışmalardada öyle abartılı sunumlar yok, kahvaltı masası olduğundan böyle oldu bence..
Ayyy kategörilere bi yenisi eklendi gün menüsüHaklısın da, ama kahvaltı sofrası bütündü, yani hem yapım aşamalarını hemde sofrayı sunduk (gerçi ben sofra işinde fotoğraflamada çuvalladım azcık)
Ama şimdi tek tatlı ve yapım aşamaları, sadece tabakta sunum olur sanırım. (Sonuçta gün menüsü dememişler )
Eh öyleyse tün gücünle destek bekliyom dermişin deyneppoBaklavayı sana bıraktım,benim yarışmaya katılacağım şüpheli,yazdıklarımla yanınızda olacağım,sizi motive edecek biri de lazım
Desteği ben vereceğim.Mesela sana,çok güzel bir sunum çıkaracağına eminim,Sen de katılsana.Eh öyleyse tün gücünle destek bekliyom dermişin deyneppo
Canım onu ilk zamnlar yapmıştıkZaten 5-6 tarif katılmıştı ve tatlılar bölümünde ordan karıştırıp bakmak lazım..Daha sonra yapılanları tek tek link verebilirimŞimdi kaçmam lazımNevreste önceki yapılan tatlı yarışması linkini verse de görsek
,ben baktım ,göremedim.,katılanlara fikir olurdu.
31 Marta'ta oylama bitiyor ondan sonra o hafta içinde konu açılırSon karar karışık olması sanırım
yarışma ne zaman başlayacak ki kimse birşey yapmadan yaparsam katılırım yoksa katılmam sanırım
Yani illa nuryolu na 500 oy gelcek :))31 Marta'ta oylama bitiyor ondan sonra o hafta içinde konu açılır
Kurdele takarsa kesin gelir
Kurdela firmalarına duyurulur gelsinler sponsor olsunlar nuryolunaKurdele takarsa kesin gelir
31 Marta'ta oylama bitiyor ondan sonra o hafta içinde konu açılır
sağol ablacımmm ya bu arada abla diyorum ama kaç yaşındaydın ki sen böyle kendimi fazla minnak gibi düşündüm