Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
O biraz zor.:KK53:Pratiği olanlar katılsın,ben tatlıyı satın almada becerikliyim.Yine de ilk üçtesin lafını duymak bile iyiymiş be:KK45:
Tatlı yapmak bazlama yapmaktan zor değil ki :KK51:(Baklava konusunda bişey diyemem, sonuçta büyük tepsi ve küçük tepsi yapmak bir değil, gerçi her şekilde oyalayıcı)
Ama tatlı çeşidi kahvaltılıktan daha çoktur bence :KK48:

Tatlı yapmak bazlama yapmaktan zor değil ki :KK51:(Baklava konusunda bişey diyemem, sonuçta büyük tepsi ve küçük tepsi yapmak bir değil, gerçi her şekilde oyalayıcı)
Ama tatlı çeşidi kahvaltılıktan daha çoktur bence :KK48:
Aman kalsın,kahvaltı sofrasında ne var dedim,küçümsedim,ağzım açık kaldı sunumlardan:KK48:.Kolay bulduğumda böyle zorlanırsam,zor bulduğumda başıma neler gelir bilemem.:KK53:

Aman kalsın,kahvaltı sofrasında ne var dedim,küçümsedim,ağzım açık kaldı sunumlardan:KK48:.Kolay bulduğumda böyle zorlanırsam,zor bulduğumda başıma neler gelir bilemem.:KK53:
Haklısın da, ama kahvaltı sofrası bütündü, yani hem yapım aşamalarını hemde sofrayı sunduk (gerçi ben sofra işinde fotoğraflamada çuvalladım azcık:KK53:)
Ama şimdi tek tatlı ve yapım aşamaları, sadece tabakta sunum olur sanırım. (Sonuçta gün menüsü dememişler :KK53:)

Haklısın da, ama kahvaltı sofrası bütündü, yani hem yapım aşamalarını hemde sofrayı sunduk (gerçi ben sofra işinde fotoğraflamada çuvalladım azcık:KK53:)
Ama şimdi tek tatlı ve yapım aşamaları, sadece tabakta sunum olur sanırım. (Sonuçta gün menüsü dememişler :KK53:)
Anacım yine tek bırakmazlar tatlıyı görürsün:KK53:

Ayyy kategörilere bi yenisi eklendi gün menüsü :KK70::KK70:

Nevreste Nevreste önceki yapılan tatlı yarışması linkini verse de görsek:KK45:
,ben baktım ,göremedim.:KK64:,katılanlara fikir olurdu.
Canım onu ilk zamnlar yapmıştık:KK66:Zaten 5-6 tarif katılmıştı ve tatlılar bölümünde ordan karıştırıp bakmak lazım..Daha sonra yapılanları tek tek link verebilirim:KK19:Şimdi kaçmam lazım:-)

Son karar karışık olması sanırım :KK49: :KK17: :KK17:
yarışma ne zaman başlayacak ki kimse birşey yapmadan yaparsam katılırım yoksa katılmam sanırım :KK53:

X