Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Prensesim net birşey söylesen iyi olmaz mı:KK73:Evet veya hayır:-)
farketmez şıkkını koymuşsun Nevoşum bende onu işaretledim:KK45:
bence farketmez çünkü öyle düşünürsek mesela diğer yarışmalardada aynı şey geçerli.Elle yufka açanda vardı,hazır yufkayla yapanda ama illa evet yada hayır de diyorsanız o zaman hayır;çünkü herkes eşit yarışsın o zaman,şimdi birisi eller açarsa daha çok emekli diye düşünülüp oy verilir ama yinede farketmez diyorum,bence isteyen istediğini yapsın.

farketmez şıkkını koymuşsun Nevoşum bende onu işaretledim:KK45:
bence farketmez çünkü öyle düşünürsek mesela diğer yarışmalardada aynı şey geçerli.Elle yufka açanda vardı,hazır yufkayla yapanda ama illa evet yada hayır de diyorsanız o zaman hayır;çünkü herkes eşit yarışsın o zaman,şimdi birisi eller açarsa daha çok emekli diye düşünülüp oy verilir ama yinede farketmez diyorum,bence isteyen istediğini yapsın.
Tamam canım sen bilirsin:KK19:

Nevoşum ayy isteyen istediğini yapsın derken yani isteyen ister elle açsın ister hazır yufkadan yapsın benim için farketmez demek istedim,sert yazmışım gibi olmuş,ayy kusuruma bakmayın canım:KK48::KK60:
Yok canım ben hiç öyle algılamadım:KK60:Hatta ben de acaba sert mi yazıyorum diye düşünmeye başlamıştım..:KK70:Şu kahkaha smileni sık sık ciddi olmadığımı göstermek için ekliyorum:KK53:Sen rahat ol ben hiç öyle düşünmem:KK60:

Screenshot_2016-03-26-15-50-16-1.png
Screenshot_2016-03-26-15-51-10-1.png

Hmm hemen ticari zekami kullanayim. Önce 1 nisanda bu ay yemek yarışması yok diyeceğiz. Sonra biz özelde toplanıp yemekleri yapacağız. Sonra yarışma son günü geldiğinde günün son saatlerinde topluca resimleri yukleyecegiz. Onlar şaşıracak tabi. Neden haberimiz yok, hani yarışma olmayacaktı dediklerinde " aaaa siz onu ciddi mi şansınız nisan1 sakasiydi o" deriz :KK58::cool::cool:
buldum planinizi :KK20:
nuryolu nuryolu @_VUSLAT_ Kakao ve Ben Kakao ve Ben deynepnaz deynepnaz yamukprenses yamukprenses B Be_Ni_1012 Feraceli Feraceli

arkanizdan ne isler cevriliyor ben olmasam ayakta uyucaktiniz :KK12:
:KK12:
isin basinda herzamanki gibi Nevreste Nevreste var :KK12::KK12:
hücuuuummm nevosa :KK31::KK31: arkanizda ben varim korkmayin :KK70::KK70:

X