Genelde öyle yapıyoruz canım
Mesela Kurabiye kategori yaptık.O kategoriye butik kurabiyeleri dahil etmedik..
Börekler kategorisinde sadece hazır yufka böreklerini yaptık..
Kekler kategorisine pastaları dahil etmedik.Bu kategoride öyle yapabiliriz
Nur'cum kategoriyi Kolay Şerbetli Tatlılar olarak değiştirdik..Haksızlık olmasınMesela bize haber vermezseniz veya banlatirsaniz olabilir gibime geldi
Kesinlikle bence de katılım daha çok olur .. Çünkü bir çok kişi pratik arar, bir dahakine karma yapılır.. Maksat kategori gnişletmek
Evet öyle olacakYani el acmasi olmayacak mi nevosHazir yufka mi olcak sadece
Nur'cum kategoriyi Kolay Şerbetli Tatlılar olarak değiştirdik..Haksızlık olmasın
El açması baklavalar kabul edilmeyecekhaberin olsun
Hazır baklava yufkası ile yaparsan neden olmasınPeki ya sobiyet ? Sobiyet kabul olunur muCok kolaydir kendileri zaten
Yok canım ben katılmadım . Su böregi nanaisin . Diğeride kakaomun , ikiside arkadaşımdırlarkıymalı börek senmisin kız sanırım diğeri kakao @Kakao ve Ben
hanginize versem acaba
özel tekliflere açığım
Bizi destekleyiniz pleaseKatılırsanız mesela, ekmeğin üzerine su döküp toz şeker serpin yeter
Evet öyle olacak
Birde şerbetli olunca sadece baklava olmuyor..Şekerpare,revani,gül tatlısı,kadayıf,ekmek tatlısı,künefe vs olabiliyor..
Günaydın canım
Him ,anladim nevos , ben yeni tarif bakayim o zaman
Aaaa nolamaz baklava açma planım vardı . Aaaaa gözünüzmü korktu yoksaO zaman bu kategoride Kolay Şerbetli tatlılar yapalım
Sende ağına düşürmeye çalışan Nuri Alço gibisinGünaydın canım
Benim daha süper bir fikrim var
Kıbrıs tatlısını sen yap biz tüm kk tarifi senden alalımŞimdi senin tarifi ben yapsam senin yaptığın kadar güzel yapamam Tarif ziyan olur
Brunella bir tarif söylemiş onu yapabilirsin
Şimdi tarifi veriyorum
Ekmekleri tepsiye diziyoruz..Üzerine suyu döküp şeker serpiyoruz1 saat sonra servise hazır Ama kurdela falan takmak yok
Sende ağına düşürmeye çalışan Nuri Alço gibisin
El açması baklava hamurundan tarifler yada yöresel tatlı gibi bir kategori olursa o zaman güzel çekişmeli olur.. Kategori genişliyor aslında böyleAaaa nolamaz baklava açma planım vardı . Aaaaa gözünüzmü korktu yoksa
Foto shop ile sunumun yanına böcük koyabiliriz
Bu tarife bayıldımİnan @Be_Ni_1012 bunu bile yapsa ilk 3'e girebilir Sunumu yeter Süslemesine izin vermeyelim
Foto shop ile sunumun yanına böcük koyabiliriz
Bu gün hain tarafımdan uyandım
El açması baklava hamurundan tarifler yada yöresel tatlı gibi bir kategori olursa o zaman güzel çekişmeli olur.. Kategori genişliyor aslında böyle