- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
Benim saçım uzun, illa şekil yapmam lazımKız ben yardım ederim aynaya bakmadan dis fircalanmiyor, saç taranmiyo mu
At kuyruğunu bile krepe tarağı ile yapıyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim saçım uzun, illa şekil yapmam lazımKız ben yardım ederim aynaya bakmadan dis fircalanmiyor, saç taranmiyo mu
Hafta sonu rehaveti çökmüş buraya
Kesinlikle katiliyorumDimi ama bencede olsun
Daha çok gaza gelirler :)
Comezler madalya aldikca best of madalya kategorisindekilerde cogalirBence madalyalılarda ayrı kapışsın
Best of madalyalılar
Eyvah beya, ben hep minnak kullanırım, hepte toka ile tuttururum. İnsan sıkılır uğraş uğraş dur . yazarken içim bayıldıBenim saçım uzun, illa şekil yapmam lazım
At kuyruğunu bile krepe tarağı ile yapıyorum ben
Biz yaşlanıyoruz onlar yaşlanmıyorTv de Beyaz show var ve biz çocuk yaşlardaykenki şarkısını söylüyor, işin komiği adam yaşlanmadı ben yaşlandım be
Nasıl olacak Hepsini temizleyelimKızlar o zaman imza toplayalim madalyalilar için
O iş kolay, hemen şu yukarıdaki anketi ortadan kaldıralım. Kk üyelerine soralım.Nasıl olacak Hepsini temizleyelim
Kısacası katılmasınO iş kolay, hemen şu yukarıdaki anketi ortadan kaldıralım. Kk üyelerine soralım.
Madalyalilar yarışmaya katılmali mi?
1.hayır katılmasın
2.asla katılmasın
Super anketO iş kolay, hemen şu yukarıdaki anketi ortadan kaldıralım. Kk üyelerine soralım.
Madalyalilar yarışmaya katılmali mi?
1.hayır katılmasın
2.asla katılmasın
Yukardaki anketi kaldırmak derkenSen beni siteden attırmayı mı planlıyorsunO iş kolay, hemen şu yukarıdaki anketi ortadan kaldıralım. Kk üyelerine soralım.
Madalyalilar yarışmaya katılmak mi?
1.hayır katılmasın
2.asla katılmasın
1 yumurta bile kırmayı bilmem ama börek açabilirim kategorisi yapılabilinirYukardaki anketi kaldırmak derkenSen beni siteden attırmayı mı planlıyorsun
Madalyalıların katılması yasak olan bir kategori yaparız
Ne atılması, kaldiriyorsak yerini boş birakmiyoruz ya yeni anket koyacağız. Yani anket varYukardaki anketi kaldırmak derkenSen beni siteden attırmayı mı planlıyorsun
Madalyalıların katılması yasak olan bir kategori yaparız
Onların göremeyeceği bir kategori yapalımNasıl saklanabiliriz1 yumurta bile kırmayı bilmem ama börek açabilirim kategorisi yapılabilinir
Arkadaşlar onu çözene kadar, biz yarışmayı tamamlarız
Oylama anketi ne olacakNe atılması, kaldiriyorsak yerini boş birakmiyoruz ya yeni anket koyacağız. Yani anket var
Nevreste hazir senden baska madalyali yok aramizda halledelim su isiOnların göremeyeceği bir kategori yapalımNasıl saklanabiliriz
Hangi işi canımYeni kategoriyi saklamayı mıYoksa bu anketi ortadan kaldırma işini mi
Hmm hemen ticari zekami kullanayim. Önce 1 nisanda bu ay yemek yarışması yok diyeceğiz. Sonra biz özelde toplanıp yemekleri yapacağız. Sonra yarışma son günü geldiğinde günün son saatlerinde topluca resimleri yukleyecegiz. Onlar şaşıracak tabi. Neden haberimiz yok, hani yarışma olmayacaktı dediklerinde " aaaa siz onu ciddi mi şansınız nisan1 sakasiydi o" derizOnların göremeyeceği bir kategori yapalımNasıl saklanabiliriz