Merhaba canımDaann diye daldım
İyi geceler hanımlar, iyisiniz inşallah
Mesela girişken olanlar yani dikkat ettiğim sürekli yarışmaya katılanlar, isim yapıp kendilerine alıştıranlarNasıl sosyalÇevresi olan mı
Çok şükür iyiyim NevresteciğimMerhaba canım
Ben iyiyim çok şükürHaftasonu geldi Çok mutluyum
Sen nasılsın
Haklı olabilirsinMesela girişken olanlar yani dikkat ettiğim sürekli yarışmaya katılanlar, isim yapıp kendilerine alıştıranlar
Ama gerçekten yaptıkları tariflerin hakkı yenmez.. Orası ayrı..
O zaman benim tez çürürAyyy yalan inanmayın, kendime çevre yaptım yazıklar olsun çoğu başkalarına vermiş oyları, yoksa rahat diyet gruplarından 70-80 oy almak gerekirdi. Ay bide liste dışı denemede olanlar var. Yazıklar olsun bak yine aklıma geldi
Ben de bana oy verenleri 3-5 tanesi hariç diğerlerini hiç tanımıyorumO zaman benim tez çürür
Hu huuu, uzun zamandır ilk kez yemek topiğine gelen Name, asıl sen hoş geldinin
Nevroş senin masan nasıl dereceye girmedi şaşırdımBen de bana oy verenleri 3-5 tanesi hariç diğerlerini hiç tanımıyorum
Eminim çoğumuz için bu geçerli
Hoş buldum, sende hoş geldin
Canım herkesin beğenisi,ilgi alanı farklıdırNevroş senin masan nasıl dereceye girmedi şaşırdımAçık büfe köy herkes kol boregine gider ama burası ilginç yahu
Çürüsün çürüsün diyet kardeşim bana oy vermek yerine rakibeme vermiş, başkada birşey demiyorumO zaman benim tez çürür
NankörmüşÇürüsün çürüsün diyet kardeşim bana oy vermek yerine rakibeme vermiş, başkada birşey demiyorum
NankorlerNankörmüş
Banada kendi siyasi partisine oy verirsem bana oy vereceğini söyledi biri bana
İşte böyle arkadaşım.. Ne edelim..
Yok ben yapamam öyle şeyNankorlersen tamam diyerek kandirsaydin ya
Gözünü kapatirdin bakarkenYok ben yapamam öyle şey
Aynalara bakamam valla
Saçımı nasıl tarayacağımGözünü kapatirdin bakarken
Kız ben yardım ederimSaçımı nasıl tarayacağım
Dişlerimi nasıl fırçalayacağım