Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
bizim emegimiz ordan size eğlence gibi görünmesin isterdim.
anlamadım burası ayn zamanda eğlenmek için değil mi ? ki bende yarışmadayım nananis tamamen güzel vakit geçirmek hoş sohbet için yapılan sıcak bi yarışma, tatlı bi rekabet

anlamadım burası ayn zamanda eğlenmek için değil mi ? ki bende yarışmadayım nananis tamamen güzel vakit geçirmek hoş sohbet için yapılan sıcak bi yarışma, tatlı bi rekabet
Gozlemeyi yapansin biliyorum, ama önceki cumlen bana pek hoş gelmedi, eğlenmek derken emek üzerinden eğlenmek olmamalı diye düşünüyorum.

Gozlemeyi yapansin biliyorum, ama önceki cumlen bana pek hoş gelmedi, eğlenmek derken emek üzerinden eğlenmek olmamalı diye düşünüyorum.
son gün cümlesimi ?...ki oy vereceğim sofra aslında belli gibi ilk görüşte sunumuna bayıldığım,ama beni sizin kadar yanlış anlayacak arkadaş olacağını sanmıyorum neyse sağlıklı günler size ....yanlış anlamanıza üzüldüm neysee...

Son gün cumlen değil, cumlenin tamaminda bir sorun var. Her neyse iyi akşamlar sizede..

Canım modemin fişi bozulmuş,nete girmekte sorun yaşıyorum,gardrobu boşaltıp tekrar düzenledim,turşuluk lahana haşladım ,fırsattan istifade eve yöneleyim dedim.

Benimde netim olmayinca ev bal dok yala ama netim varsa buradayim Fena bagimlilik yapiyor
Kolay gelsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…